Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, enervată la culme. Senatoarea a decis să meargă la CEDO

Diana Șoșoacă, enervată la culme. Senatoarea a decis să meargă la CEDO

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă, enervată la culme.

Diana Șoșoacă, enervată la culme. Fosta senatoare a partidului AUR a răbufnit din nou, iar după o perioadă de frământări a decis să meargă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.Diana Șoșoacă a contestat avertismentul primit de la conducerea Senatului României.

Diana Șoșoacă, enervată la culme. Senatoarea a decis să meargă la CEDO

Diana Șoșoacă, enervată la culme. Senatoarea a decis să meargă la CEDO. Senatoarea a revenit în atenția românilor după ce a anunțat că nu mai rezistă situația în care se află. Astfel, Diana Șoșoacă a decis să meargă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru a-și face dreptate. Avocata este cunoscută pentru discursurile sale acide și felul aspru de a-și spune părerea în legătură cu acțiunile politice.

Diana Șoșoacă a contestat avertismentul  primit de la conducerea Senatului României pentru nepurtatea măștii de protecție și comportament neadecvat. „Pe mine nu mă interesează această sancțiune pentru că nu mă afectează, însă am primit nenumărate telefoane din partea unor foști senatori, deputați, judecatori, din partea partidelor politice, inclusiv USR, să mă roage să fac această contestație întemeiată, deoarece este un precedent periculor pentru toată clasa politică. Este pentru prima dată în 31 de ani când i se întâmplă așa ceva unui senator.”, a spus Șoșoacă.

Biroul Permanent al Senatului a decis la finalul lunii aprilie să o sancționeze pe fosta senatoarea a partidului AUR, după scandalul în care aceasta a fost implicată la ședința Comisiei Juridice din 13 aprilie. În acea ședință au fost analizate sesizările depuse de reprezentanții PNL la adresa Dianei Șoșoacă. Astfel Comisia a întocmit un raport, pe baza căruia conducerea Senatului a dispus sancționarea senatoarei cu avertisment scris.

-nerespectarea legilor şi a prevederilor regulamentului parlamentar
-exercitarea abuzivă a mandatului
-comportament injurios şi calomniator la adresa altor membri ai Parlamentului la şedinţele de plen
-încălcarea solemnității ședințelor de plen

Diana Șoșoacă, prezentă la protestele anti-restricții

Senatoarea a fost prezentată la toate protestele anti-restricții, îndemnându-i pe oameni să nu poarte masca de protecție. „Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac! În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.”, spune Diana Șoșoacă.

Diana Sosoaca

Diana Iovanovici-Șoșoacă a câștigat notorietate și tracțiune electorală în urma pandemiei de coronavirus și a măsurilor luate de autoritățile române în această perioadă. Diana Șoșoacă este avocată și provine dintr-o familie cu renume. Mama ei este medicul ginecolog Alice Florescu. Aceasta a acordat un interviu în 2017, în care a vorbit despre fiica sa, despre care spunea că are curajul să spună lucrurilor pe nume. „Diana imi seamana. In anumite privinte, ma depaseste. Stii tu proverbul: ‘Capra sare masa, iada sare casa!’. In sensul pozitiv al afirmatiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, desi traim intr-o societate mai mult ipocrita. Este extrem de responsabila, iar profesional performeaza prin elocinta, elocventa si imagedemnitate. Vezi tu, pare ca ma laud, dar toti cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: