Redactia.ro
Home » Homepage » Diana Șoșoacă este executată silit. Șeful ANAF: „În loc să achite, inventează dușmani”. Ce datorii are politicianul

Diana Șoșoacă este executată silit. Șeful ANAF: „În loc să achite, inventează dușmani”. Ce datorii are politicianul

Diana Sosoaca e executata silit de ANAF

Diana Șoșoacă este executată silit de ANAF. Politicianul are datorii la bugetul de stat, dar mai mult decât atât, șeful ANAF a afirmat că Șoșoacă are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic.

Diana Șoșoacă este executată silit. Șeful ANAF: „În loc să achite, inventează dușmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei”

Lucian Heiuş, șeful ANAF, a fost întrebat într-o conferinţă de presă despre datoriile pe care le are Diana Şoşoacă.

„Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a spus Heiuș.

Ce datorii are Diana Șoșoacă. Șeful ANAF: „Doamna Şoşoacă este un contribuabil ca oricare altul”

Lucian Heiuş a mai spus că a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare ale Dianei Şoşoacă, astfel încât sumele pe care politicianul le datorează să fie recuperate.
„A acumulat nişte obligaţii la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somaţia, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţia de senator, până la concurenţa sumei pe care o are de plată către bugetul de stat. Trebuie să înţeleagă toată lumea din ţara asta că atunci când ai obligaţii de plată către bugetul de stat, nu contează cine eşti, ce profesie ai sau ce poziţie ai. Din contră, ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a mai transmis şeful ANAF.
„Din punctul nostru de vedere, al ANAF-ului, doamna Şoşoacă este un contribuabil ca oricare altul, care se spune aceloraşi legi privind executarea silită şi vom recupera, aşa cum prevede legea, sumele de bani pe care le datorează către bugetul de stat. Deci nu este nimic ieşit din comun”, a mai declarat Lucian Heiuş.
Diana Sosoaca e executata silit de ANAF
Foto: Mediafax
Etichete: