Redactia.ro
Home » TV » Diana Șoșoacă, izbucnire nervoasă în cadrul unei emisiuni televizate. Ce a făcut reprezentanta AUR

Diana Șoșoacă, izbucnire nervoasă în cadrul unei emisiuni televizate. Ce a făcut reprezentanta AUR

Diana Șoșoacă a devenit, în ultimele săptămâni, una dintre cele mai controversate persoane din lumea politică. Avocata și viitoarea senatoare AUR a iscat un întreg scandal în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. 

Diana Șoșoacă, izbucnire nervoasă la TV

Avocata Diana Șoșoacă s-a certat cu  Szabó Ödön, reprezentantul UDMR, în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3. Reprezentanta AUR a iscat un scandal de proporții în cadrul emisiunii. Scandalul s-a lăsat cu jigniri, atacuri, dar și remarci xenofobe. Moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, nu a intervenit să îi întrerupă pe cei doi oameni politici.

Reprezentanta Alianței pentru Unirea Românilor a avut un schimb dur de replici cu deputatul UDMR de Bohor, Szabó Ödön, care a intrat în direct, prin Skype. Avocata a izbucnit în cadrul emisiunii și a refuzat în mod categoric ca reprezentantul UDMR să fie ministru al Tineretului și Sportului în viitorul guvern de coaliție.

,,Sunteți într-un stat paralel statului român. Sunteți un om care vă bateți joc de români și de românism. Nu vă identificați cu nația română. Atunci cum să vă numesc eu în funcția Ministerului Învățământului, când aveți 7% și noi avem 10%”, a spus reprezentanta AUR.

Avocata a mai adăugat că , din partea AUR, ar trebui să fie numit ministru al Educației Flroin Colceag, un renumit profesor de matematică, doctor în economie.

Cu această ocaiza, Szabó Ödön i-a amintit avocatei Diana Șoșoacă că reprezentantul AUR Bihor este ”condamnat penal”. Șoșoacă a replicat și a explicat că profesorul propus de AUR în această funcție nu are condamnare definitivă.

Ați apărut în poze cu acest Mihai Lasca, condamnat penal pentru loviri și ultraj, și pentru trafic de persoane”, a acuzat Szabó Ödön. Mai mult, reprezentantul UDMR Bihor nu s-a abținut și i-a spus reprezentantei AUR că este ,,o țață la televizor”.

Doamna avocat, sunteți o țață la televizor. O țață de la piață sunteți(…) Doamna avocat, închideți ochii și mai ieșiți din film”, i-a mai spus reprezentantul UDMR, avocatei Diana Șoșoacă.

Reprezentanta AUR nu a ezitat și a răspuns : ”N-aveți bun simț. (…) Poate mă apuc eu să vorbesc în machedonește să vă arăt ce înseamnă să ai bun simț… Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români?”.

Diana Șoșoacă l-a criticat și pe Raed Arafat

Diana Şoşoacă, senator AUR, l-a criticat în termeni duri pe Raed Afarat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Avocata a declarat, în direct, la România TV, că Arafat „stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”.

Senatorul AUR a amintit că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi lui Florin Cîţu.

„Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Cîţu? Noi contra lor au formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”, a spus Diana Şoşoacă.

De asemenea, şefa Comisiei pentru Abuzuri din Senat nu a ratat ocazia de a critica fundaţia pentru SMURD, înfiinţată de medicul Raed Arafat.

„SMURD-ul este o fundaţie în care domnul Radu Tudor de la Antena 3 are o funcţie acolo. De aceea îl şi invită pe domnul Raed Arafat în emisiunea dânsului”, i-a spus Diana Şoşoacă analistului politic Bogdan Chireac, prezent la dezbaterea din studioul România TV.

Diana Șoșoacă, acuzații la adresa medicul Adrian Streinu-Cercel

 

Diana Șoșoacă i-a adus acuzații grave medicului Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului  „Matei Balș” din Capitală, cu privire la diagnosticarea și testarea PCR. Diana Șoșoacă a afirmat că testele PCR nu sunt omologate în România și că nu pot ,,sta la baza abuzurilor medicinii.”

Reprezentanta AUR s-a arătat indignată de modul în care au fost gestionate spitalele din România în timpul pandemiei de coronavirus.

,,Stimate domnule doctor profesor Cercel, există grave probleme. Poporul român este abuzat într-un mod inimaginabil. Suntem singura țară care internează asimptomaticii și care îi obligă pe oameni să facă testul COVID inclusiv la Urgență. Intervin pentru că există oameni care au urgențe care nu sunt primiți în spital sau sunt lăsați în Camera de Gradă 48 de ore, 72 de ore și internați inclusiv cu cei bolnavi de COVID-19″, a afirmat avocata Diana Șoșoacă.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a răspuns acuzațiilor aduse de reprezentanta AUR.

Lumea trebuie să ştie că aceste teste PCR sunt de înaltă fidelitate şi pun exact diagnosticul pentru că ele caută markerul genetic, respectiv ARN-ul de virus. În momentul în care noi avem astfel de teste sunt sigure, sunt fiabile şi au sensibilitate de peste 98%.

Orice pacient care are un test PCR pozitiv pentru noul coronavirus este un pacient care este infectat cu SARS-Cov-2. Covid-19 este boala pe care o generează acest virus SARS-Cov-2”, a precizat Adrian Streinu-Cercel, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă a devenit cunoscută pe rețelele de socializare, după ce s-a remarcat prin aparițiile în clipurile video în care a militat împotriva măsurilor luate în contextul apndemiei de coronavirus. Avocata a lansat un atac și la adresa Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

”De ce internați oameni asimptomatici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tătaru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici! De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fără costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorat copiii din Romania, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!”, a spus Diana Șoșoacă, la acel moment.

Înainte de alegerile parlamentare, avocata Diana Șoșoacă este cea care a afirmat că va dezgropa toate persoanele care au murit din cauza COVID-19. Astfel, reprezentanta AUR a acuzat că personalul medical refuză să le facă autopsie celor care au decedat de COVID-19 pentru a nu se afla că pandemia ar fi o înșelătorie.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: