Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă nu se uită la TV, de mai bine de 10 ani. Care este motivul

Diana Șoșoacă nu se uită la TV, de mai bine de 10 ani. Care este motivul

Diana Şoşoacă

Diana Șoșoacă nu se uită la TV, de mai bine de 10 ani. Senatoarea AUR nu este deloc fan al televiziunii, deși este unul subiectele principale ale acesteia, în momentul de față. Care este motivul pentru care evită micul ecran?

Diana Șoșoacă nu se uită la TV, de mai bine de 10 ani. Care este motivul

Diana Șoșoacă nu se uită la TV, de mai bine de 10 ani. Senatoarea AUR evită să se uite la televizor de peste 18 ani, spune ea. Drept urmare, nu cunoaște tot ce se întâmplă pe micul ecran, de exemplu, nu a auzit de Survivor. Care este motivul?

Diana Șoșoacă deschide televizorul doar pentru știri, avocat fiind de profesie. Chiar pe mai multe posturi, pentru a vedea puncte diferite de vedere.

”Cred că nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau să fie 17 sau 18. Nu mai ştiu. Nu mă regăsesc în programele niciunei televiziuni şi asta nu de ieri de azi. Am o singură excepţie, în fiecare seară mă uit câte zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume. Alternez posturile întrucât vreau să aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindcă în meseria de avocat îţi prinde bine să fii la punct cu ştirile şi cu maniera în care cei din jurul tău văd sau interpretează lucrurile. M-a ajutat chestia asta în carieră şi am continuat să fac asta şi după decembrie încoace, de când am devenit parlamentar”, a declarat Diana Şoşoacă, pentru Impact.ro.

Diana Șoșoacă a mai motivat pentru aceeași sursă că preferă să-și petreacă timpul mai mult cu familia, după o zi de muncă.

”Prefer mai degrabă compania alor mei după o zi întreagă de muncă decât pe cea a televizorului. Cei care mă cunosc bine ştiu că sunt genul workaholic şi ca atare clipele de relaxare, puţine la număr, le umplu cu altceva decât oferta posturilor noastre de televiziune”, mai spune Şoşoacă.

Diana Șoșoacă preferă piesele de teatru. Nu a auzit de Survivor

Senatoarea a mai precizat că nu a auzit de Survivor România și că are mereu în laptop piese de teatru. Acestea o relaxează și vrea să continue astfel mult timp.

”Am mereu cu mine în geanta laptopului o piesă sau două de teatru. Mă relaxează teatrul şi ca atare nu am de gând să-l trădez prea curând”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă are și un actor preferat: Bogdan Stanoevici, care a s-a stins din viață, de curând, din cauza coronavirusului. Senatoarea era bună prietenă cu Bogdan Stanoevici.

”Cine nu l-a văzut jucând pe Stanoevici în sau , a pierdut mult ratând întâlnirea cu harul şi darul acestui actor pe gustul meu. Ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care am încercat să aduc ceva lumină după decesul său din spital, de luna trecută”, a mai spus parlamentarul pentru sursa citată.

Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari în plină pandemie. Dedicație pentru Raed Arafat

Diana Șoșoacă a sfidat, din nou, regulile pandemiei, vineri seară. A fost la o petrecere, într-un restaurant necunoscut, unde s-a distrat cu cel puțin 15 oameni. Niciunul nu respecta normele anti-Covid, precum mască sau distanțare. La un moment dat, Diana Șoșoacă i-a cerut lăutarului o dedicație pentru Raed Arafat. ”Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, i-a cerut senatoarea AUR muzicantului.: ”Noi suntem români…”, a început muzicantul.

Image result for diana sosoaca petrecere

Petrecerea a fost transmisă live pe facebook de către Diana Șoșoacă și ar putea fi trasă la răspundere de către oamenii legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: