Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă sfidează, din nou, regulile pandemiei. Senatoarea AUR, petrecere cu lăutari în plină pandemie

Diana Șoșoacă sfidează, din nou, regulile pandemiei. Senatoarea AUR, petrecere cu lăutari în plină pandemie

De ce refuză Diana Șoșoacă să facă vaccinul anti-COVID19

Diana Șoșoacă sfidează, din nou, regulile pandemiei. Senatorea AUR este din nou în centrul atenției, după ce s-a filmat, vineri seară, în timp ce lua parte la o petrecere cu lăutari, unde măsurile de protecție nu erau respectate. De exemplu masca și distanțarea socială erau inexistente. Diana Șoșoacă a ținut să-i facă și o dedicație lui Raed Arafat.

Diana Șoșoacă sfidează, din nou, regulile pandemiei. Senatoarea AUR, petrecere în plină pandemie

Diana Șoșoacă sfidează, din nou, regulile pandemiei. Senatoarea AUR a participat, vineri seara, la o petrecere cu lăutari, într-un restaurant dintr-o zonă necunoscută. Evenimentul a fost transmis live, pe Facebook, chiar de Diana Șoșoacă și se pot vedea cel puțin 15 oameni care nu respectau distanțarea socială și nici mască de protecție nu aveau, transmite b1.ro.

De altfel, tot în filmare se poate vedea cum persoanele petrecărețe, împreună cu Diana Șoșoacă, cântă, dansează și se iau în brațe, ca-n vremurile bune, când pandemia era inexistentă. Live-ul a început la ora 21:00, când la mese se cânta:  „Treceți batalioane, române, Carpații…”. Totodată, Diana Șoșoacă a transmis un mesaj internauților:

Image result for diana sosoaca petrecere

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, a transmis Șoșoacă.

Image result for diana sosoaca petrecere

Diana Șoșoacă, dedicație pentru Raed Arafat

Diana Șoșoacă s-a apropiat, la un moment dat, de lăutar și i-a cerut o melodie pentru șeful DSU, Raed Arafat. ”Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, i-a cerut senatoarea AUR muzicantului. Acesta a început: ”Noi suntem români…”.

În încheierea filmării, Diana Șoșoacă a mai transmis un alt mesaj românilor: „La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

Image result for diana sosoaca petrecere

Odată cu publicarea filmulețului pe rețelele de socializare, nu este exclus ca Diana Șoșoacă să fie trasă la răspundere de către Poliție. VIDEO AICI!

Diana Șoșoacă a cerut permis-port armă

Diana Șoșoacă a început să se teamă pentru viața ei, drept urmare, a cerut serviciu port armă. Crede că este urmărită.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a explicat senatoarea AUR.

Asemeni, regretatului actor Bogdan Stanoeivici (cunoscut pentru atitudinea anti-Covid), Diana Șoșoacă crede că este inclusa pe lista neagră.

„Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost si Bogdan Stanoevici, si uite ca nu mai e printre noi… Si Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o masina de Sibiu. Anul trecut am fost filata, toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil sa nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a mai detaliat Diana Șoșoacă la România Tv.

Diana Șoșoacă, otrăvită?

Diana Șoșoacă spune că medicii care au evaluat-o, după ce a manifestat stări de rău, i-au descoperit simptome ce par a fi din cauza unei otrăviri. I-au recomandat, de exemplu, să nu mai miroase florile pe care le primește.

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav…Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”a povestit Diana Șoșoacă despre faptul că ar putea fi otrăvită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: