Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă,”vedetă” în Italia. Senatoarea a apărut cu botnița în Parlament

Diana Șoșoacă,”vedetă” în Italia. Senatoarea a apărut cu botnița în Parlament

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă,"vedetă" în Italia.

Diana Șoșoacă, „vedetă” în Italia. Senatoarea a apărut cu botniță în Parlament, șocând pe toți cei prezenți. De asemenea, presa din Italia nu a trecut cu vederea gestul făcut de Diana Șoșoacă, fiind asemănată cu Hannibal Lecter.

Diana Șoșoacă, „vedetă” în Italia. Senatoarea a apărut cu botnița în Parlament

Diana Șoșoacă, „vedetă” în Italia. Diana Șoșoacă este din nou în centrul atenției. Senatoarea a făcut circ în plenul Parlamentului. Cu ocazia unei ședințe festive ce marca 30 de ani de la adoptarea Constituției, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut senzație cu noua sa apariție. Se știe deja că politiciana este împotriva imunizării împotriva coronavirusului, dar și împotriva purtării măștii de protecție. În timpul discursului pe care l-a susținut, senatoarea și-a făcut apariția cu o botniță.

Aceasta a declarat că protestează față de încălcarea drepturilor constituționale. ”I-am cerut Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat: este o botniță prin care Constituția, drepturile și libertățile fundamentale au fost anulate de către Parlament de către președinte și Guvern. Și rog aici reprezentantul Curții Constituționale să aibe mai mult curaj, așa cum a avut în decizia 457/2020, punctul 68, în care au menționat că starea de alertă încalcă statul de drept. Este creată artifical și nu există fundament constituțional pentru existența acesteia”, a spus Șoșoacă de la microfon.

După apariția cu botnița, Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei din Italia, iar jurnaliștii de la publicația ”Periodico Italiano” i-au greșit numele politicianei și au descris-o ca fiind un politician de extremă-dreaptă cu un discurs agresiv anti-vaccinare. Mai mult, Diana Șoșoacă a fost asemănată cu Hannibal Lecter. ”Cu o mască asemănătoare lui Hannibal Lecter și o atitudine discursivă agresivă demnă de orice bun politician de extremă dreapta , Diana Iovanovici Oșoacă face furori pe web pentru decizia de a se prezenta în parlament într-o manieră categoric deplasată. Ultima dintre ‘ideile’ deputatului extremist a fost aceea de a se prezenta la discuția din Senat cu o mască precum cea a lui Hannibal Lecter și cu haine tradiționale românești.Un simbol al protestului, aproape ca și cum ar fi reprezentat o ‘botniță’ pusă de o putere puternică ce ar fi obligat populația să se supună măsurilor anti-coșmar ca într-o dictatură. Fotografia a făcut înconjurul internetului și a ajuns în special în centrul unei discuții pe rețeaua de socializare Reddit. Au existat numeroase critici pe rețeaua de socializare, unde utilizatorii s-au plâns de modul în care acești politicieni alimentează nemulțumirea populației. De asemenea, există și cei care au subliniat faptul că deputata s-a făcut cunoscută pentru că a declarat că vaccinurile fac populația sterilă”, au scris cei de la Periodico Italiano.

Diana Șoșoacă refuză să poarte mască de protecție în Parlament

Alina Gorghiu i-a cerut Dianei Șoșoacă, prezentă în sală, să își pună masca de protecție. ”Dat fiind faptul că dispozițiile legale sunt clare, vă rog să vă conformați normelor legale în vigoare”, i-a spus Alina Gorghiu Dianei Șoșoacă.

Senatoarea a refuzat acest lucru, iar Nicoleta Pauliuc, a sunat la 112 cerând ca autoritățile să se deplaseze în Senatul României. ”Dacă nu vă conformați legii, dați-mi voie, stimați colegi, să apelez la instituțiile statului pentru că, prin astfel de atitudini, instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc. Ulterior, Diana Șoșoacă s-a văzut nevoită să se supună regulilor, punându-și masca de protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: