Redactia.ro
Home » Monden » Dieta cu care Andreea Esca a slăbit. Prezentatoarea de știri a renunțat la trei alimente

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit. Prezentatoarea de știri a renunțat la trei alimente

GALERIE FOTO (4) Dieta cu care Andreea Esca a slăbit.

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din țară, iar de mai bine de două decenii îi anunță pe telespectatorii de tot ce se întâmplă în țară. Andreea Esca se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Aceasta a reușit să slăbeacă multe kilograme în doar câteva luni. Ce dietă a ținut?

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit. Prezentatoarea de știri a renunțat la trei alimente

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit. A avut mereu grijă de imaginea sa și a fost apreciată de telespectatori. Deși are un program încărcat, Andreea Esca nu renunța la sport. În urmă cu ceva timp, știrista a luat în greutate, iar pentru statura ei, acesta lucru era vizbil. A luat decizia de a slăbi, iar în câteva luni a reușit să dea jos 9 kilograme.

Dieta pe care a urmat-o Andreea Esca este una extrem de simplă dar și complicantă în același timp. Până acum, vedeta nu a apelat la nicio intervenție estetică, dar când vine vorba de greutate, aceasta nu este adepta dietelor puternice, ce presupune înfometare sau mâncat la ore fixe. Andreea Esca a renunțat la produsele făinoase, de la pâine până la paste și pizza, reușind să ajungă de la 64, la 55 de kilograme. ‘Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie’, a mărturisit Andreea Esca despre regimul său de viață.

Andreea Esca a fost actriță

Înainte de a ajunge la pupitrul știrilor, Andreea Esca a fost actriță. Aceasta a primit un rol într-o peliculă de pe vremea când era în liceu. Vedeta a avut un rol secunda, iar din banii câștigați și-a cumpărat o pereche de cercei. „Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva’, a declarat Andreea Esca.

Când a intrat pentru prima dată într-un studio de televiziune, Andreea Esca nu a mai plecat. Avea 19 ani și este la pupitrul știrilor de aproape 30 de ani. „Nouăsprezece ani aveam! La ora douăsprezece noaptea m-a pus la o masă cu alți oameni, toți ca la plenară și fiecare zicea câte ceva, ca la o serbare… Pe urmă ni s-a spus că o să ne sune cineva și eu am plecat, convinsă că nu mă mai sună nimeni. Dar a doua zi m-au sunat și, din ziua aceea, asta fac”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: