Redactia.ro
Home » Monden » Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească 32 de kilograme

Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească 32 de kilograme

Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească 32 de kilograme

Cătălin Crișan va rămâne mereu în istorie drept unul dintre cei mai talentați interpreți de muzică ușoară din generația de aur. Astăzi, artistul are 51 de ani și este profesor la un centru educațional care îi poartă numele.

Prin această școală Crișan își dorește să îi ajute pe cât mai mulți copii să învețe să cânte, să danseze, să joace teatru sau să învețe o limbă străină, dar și matematică, dicție sau chiar mai multe forme de sport și cursuri pentru dezvoltare personală.

După câțiva ani în care Cătălin Crișan a intrat într-un con de umbră, acesta a avut un concert în care a sărbătorit 30 de ani de activitate fructuoasă în muzică. Tot atunci a făcut-o cunoscută publicului larg și pe fiica lui cea mare, Daria, care îi calcă pe urme.

Cel mai probabil pentru că artistul nu a mai avut atât de multe ieșiri publice, acesta a acumulat cîteva zeci de kilograme. Din fericire, s-a mobilizat și a reușit să scape de ele cu ajutorul unui regim foarte eficient, dar și cu foarte multă ambiție.

Astfel, în doar zece săptămâni, Cătălin Crișan a reușit să topească nici mai mult nici mai puțin de 32 de kilograme. Acum acest regim atât de eficient îi poartă numele și este folosit de foarte mulți oameni.

În ce constă dieta lui Cătălin Crișan

Conform acestui plan alimentar, într-o singură zi ai voie să mănânci de cinci ori, deci nu riști să te înfometezi ci din contra, să obții rezultate sigure și vizibile.

Singurul lucru de care trebuie să ții cont este acela că dacă ai de slăbit mai puțin de 15 kilograme atunci nu are rost să îl începi pentru că nu vei obține rezultatele așteptate.

Dar dacă decizi că ai nevoie de această dietă trebuie să respecți fiecare masă, să nu sari peste niciuna, să nu ronțăi nimic între ele. La fel de important este să consumi fix alimentele specificate în dietă.

Cât despre hidratare, ai voie să bei trei litri de lichide, cum ar fi apă, ceai sau cafea. sucurile pe de altă parte sunt strict interzise.

După cum vezi, principiile regimului Cătălin Crișan sunt accesibile, și artistul este cel mai bun exemplu că ele chiar funcționează cu determinare și ambiție.

Citește și: Mihaela Bilic, avertisment despre un aliment popular. Cum îţi afectează corpul

Dieta Ana Aslan – Elixirul tinereții. Cum a reușit să trăiască până la 92 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: