Redactia.ro
Home » Știri » Dieta Marinei Voica. Cum reușește artista să se mențină în formă la 84 de ani

Dieta Marinei Voica. Cum reușește artista să se mențină în formă la 84 de ani

GALERIE FOTO (3) Dieta Marinei Voica

La 84 de ani, artista Marina Voica arata exceptional pentru o doamna de varsta ei. Insa, cantareata spune ca tine o dieta minune si nu se abate de la reguli.

Este tot timpul aranjata, cocheta si nu iese din tiparele bine stiute ale modei. Stilul sau vestimentar a fost intotdeauna bine pus la punct, astfel ca, artista atrage privirile de fiecare data cand apare in spatiul public. La 84 de ani impliniti luna trecuta, Marina Voica, de origini rusesti, debordeaza de energie si buna dispozitie. Astfel ca, aceasta a dorit sa impartaseasca din starile ei cu prietenii virtuali de pe retelele de socializare. Un palton cambrat  pe talie, accesorizat cu flori colorate, o palarie in acelasi ton si o pereche de botine au fost suficiente pentru Marica Voica sa arate impecabil la varsta sa. In plus, artista are curajul in continuare sa poarte fuste scurte si sa fie mandra de picioarele ei.

Ce mananca Marina Voica

Si cand vine vorba de alegerile culinare, Marina Voica este destul de selectiva. Din fericire, cantaretei nu ii plac dulciurile, astfel ca, nu se pune problema consumului de zahar.  In plus, artista a marturisit ca a renuntat la paine. “Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum câte o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e că nu îmi plac. Mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. Nu am fost niciodată plinuţă. Mănânc îndeosebi supă de găină cu tăieței”, a spus Marina Voica pentru Click.

Cantareata s-a retras cu ceva ani in urma din zgomotul capitalei si traieste in Breaza, intr-o casuta modesta unde a gasit linistea. Insa, nu s-a retras si din muzica, iar cariera sa a inceput in anii ’60, cu ajutorul emisiunii „Tinere talente” de la TVR, produsa de Valeriu Lazarov.

La 84 de ani, artista Marina Voica arata exceptional pentru o doamna de varsta ei. Insa, cantareata spune ca tine o dieta minune si nu se abate de la reguli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: