Redactia.ro
Home » Știri » Dilema lui Gigi Becali! Devis Mangia sau Walter Zenga!

Dilema lui Gigi Becali! Devis Mangia sau Walter Zenga!

Walter Zenga vrea la FCSB

Lista lui Gigi Becali s-a scurtat. Latifundiarul s-a oprit doar la două nume. Devis Mangia, 45 de ani sau Walter Zenga, 59 de ani este acum dilema lui Gigi Becali. Situația de la FCSB ar trebui rezolvată cât mai repede. Echipa trece printr-o adevărată criză. A rămas fără antrenor după plecarea lui Bogdan Andone, iar lotul este decimat de accidentări. Totuși, niciunul dintre cei doi tehnicieni care ar putea ajunge pe bancă nu se încadrează perfecct în profilul căutat de finanțator în ultima vreme. Un antrenor care să accepte, fără obiecţii, implicarea latifundiarului la echipă.

Walter Zenga își dorește din nou la FCSB

Italianul l-a anunțat pe Becali că și-ar dori să revină. Un avantaj ar fi că cei doi au mai colaborat și în trecut. Un alt avantaj ar putea fi și faptul că Mihai Stoica, omul care l-a propus pe Zenga în trecut, este și acum în club. Walter Zenga a câștigat titlul cu Steaua în 2004-2005. În același sezon a ajuns în optimile de finală din Cupa UEFA. În plus tehnicianul este liber de contract.

Devis Mangia nu acceptă imixtiunea patronului

Devis Mangia este și el liber de contract. A avut discuții cu Pescara și Trapani, dar nu s-a concretizat nimic. Nu este un antrenor care să ceară un salariu foarte mare. În Bănie a avut 100.000 de euro pe an. În plus cunoaște bine Liga I. Totuși, acesta nu acceptă imixtiunea patronului. Au existat astfel de discuții și pe vremea când antrena la Craiova, și nu a acceptat niciodată să-i fie impuși jucători.

Iulian Miu:”Nu poți accepta să te înjosești așa”

Iulian Miu, care în present este la CSA Steaua, a reacționat după ce a văzut ce se întâmplă la FCSB. „N-am treabă cu FCSB n-am jucat acolo. E o echipă nouă. Eu mi-am încheiat conturile cu Steaua în ianuarie 2003. Sunt stelist pursânge. Am ținut toți cu o echipă, pentru că nu exista alta. Eu am o relație bună cu Andone, dar nu poți accepta să te înjosești așa. El nu știa ce se întâmplă acolo?, a spus Miu, la Telekom Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: