Redactia.ro
Home » Stil de viață » Din bomba sexy de altădată, Fergie a ajuns de nerecunoscut. Cântăreața a acumulat kilograme în plus

Din bomba sexy de altădată, Fergie a ajuns de nerecunoscut. Cântăreața a acumulat kilograme în plus

GALERIE FOTO (4) fergie

Fergie, fosta membră a trupei Black Eyed Peas, a ajuns de nerecunoscut la 45 de ani. Dacă în trecut atrăgea toate privirile cu formele ei, în prezent lucrurile stau diferit. Artista a acumulat kilograme în plus și nimic nu mai amintește de bomba sexy de altădată.

Din bomba sexy de altădată, Fergie a ajuns de nerecunoscut. Cântăreața a acumulat kilograme în plus

Fergie a ajuns de nerecunoscut la 45 de ani. Cântăreața nu mai are formele sexy de altădată și s-a îngrășat. De altfel, în ultimii ani, s-a confruntat cu mai multe probleme, posibile cauze ale transformării sale, informează okmagazine.

Pe străzile din Santa Monica, Fergie a fost fotografiată de paparazzi, îmbrăcată în trening și cu câteva kilograme în plus. Fergie mergea destul de serioasă, dar a zâmbit paparazzilor atunci când i-a observat.

Fergie, divorț și probleme cu drogurile

În anul 2017, Fergie a divorțat de soțul ei , Josh Duhamel, cu care are împreună un copil. Într-un interviu, Fergie a recunoscut și că a avut probleme cu drogurile.

Image result for fergie sot

Fergie nu mai face parte din Black Eyed Peas. Cu cine a fost înlocuită

Image result for fergie black eyed peas 2000

Fergie pare că nu se mai bucură nici de succes muzical. Ea nu mai este parte a trupei Black Eyed Peas, cu care făcea furori în urmă cu mulți ani. Fergie preferă să se ocupe mai mult de familie. Totuși, a rămas în relații bune cu foștii colegi.

„Fergie este sora noastră. Chiar dacă nu mai ținem legătura atât de mult, ea va continua să fie mereu sora noastră. Din păcate, programele noastre nu se suprapun, deoarece ea își dorește să fie o mamă extraordinară, iar focusul ei este aici. O susținem 100%”, spune Apl.de.ap.

Image result for fergie black eyed peas 2000

„Încercăm să menținem legătura. Ne mai scriem din când în când pentru a o saluta, a ne spune la mulți ani, Crăciun Fericit sau Paște Fericit. Știe unde suntem. Suntem la studio. O iubim, iar ea se concentrează pe rolul de mamă. Este un job greu, dar asta și-a dorit mereu să facă, iar noi suntem aici pentru ea, iar ea știe cum să dea de noi dacă are nevoie de timp liber. Este modul în care ea și-a dorit asta, iar noi îi respectăm alegerea. O iubim pe Fergie și ne dorim doar lucruri minunate pentru ea”, a spus și Will.i.am.

Taboo a susținut și el spusele colegilor săi și a precizat că J. Rey Soul i-a luat acum locul lui Fergie.

”Ferg se ocupă de treaba cu maternitatea, dar avem un artist nou pe care-l creștem. Vreau să spun cât de mândru sunt de J. Rey Soul, deoarece probabil oamenii se întreabă cine este. Întrebarea pe care o primim mereu este „ce mai face Fergie?” și înțeleg de ce (…) Am reflectat și am făcut tot posibilul să rămânem motivați, să nu ne uităm în trecut, ci mereu înainte și să rămânem pozitivi și optimiști, iar acum simt că dăm naștere unui nou artist, J. Rey Soul. Vreau să-i ofer toare respectele și laudele noastre”, a spus artistul de 44 de ani.

Image result for j.rey soul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: