Redactia.ro
Home » Știri » Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate. Cine este suspectul

Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate. Cine este suspectul

GALERIE FOTO (4) Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate.

Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate. Rebecca Landrith, fost model și vedetă de televiziune din America, a fost ucisă cu bestialitate. Rebecca, în vârstă de 47 de ani a fost găsită fără suflare la marginea unui drum. Autoritățile au arestat deja un suspect.

Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate. Cine este suspectul

Fostul model american Rebecca Landrith, a fost ucisă cu bestialitate. Viața fostului model de televiziune din Statele Unite ale Americii Rebecca Landrith, a fost curmată brusc. Fostul model, în vârstă de 47 de ani a fost găsită moartă la marginea unui drum. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit în vestul Pennsylvaniei, la marginea autostrăzii. Conform primelor informații, Rebecca a fost abuzată sexual de agresor, după care împușcată de cel puțin 18 ori în cap, gât, mâini și piept. Agresorul a încercat să scape de cadavru, mutându-l de la locul crimei, la marginea unui drum. Autoritățile ajunse la fața locului au găsit în buzunarului acesteia un bilețel pe care era scris numele Tracy Rollins Jr.

La scurt timp, oamenii l-au contactat, iar bărbatul a negat în primă fază legătura cu Rebecca Landrith, după care s-ar fi dat de gol când le-a spus polițiștilor că vrea să coopereze cu ei și că nu vrea să-i mintă într-un caz de crimă, însă oamenii legii nu i-au spus că modelul a fost ucis. Ulterior, bărbatul a recunoscut că a călătorit împreună cu Rebecca, iar anchetatorii au descoperit în cabina șoferului gloanțe și rămășițe umane. Datele mobile și filmările CCTV au arătat că cei doi au fost împreună, iar pe chitanțele pe care Rebecca le avea, a autoritățile au găsit numele suspectului.

Suspectul arestat in cazul crimei

Rebecca nu mai păstra legătura cu familia sa

Conform Dailymail.co, fostul model s-ar fi înstrăinat în ultima vreme de familia sa, făcând autostopul în ultimele sale luni de viață, fiind luată la ocazie de cel care Tracy Rollins, în vârstă de 28 de ani. Deși publicul o știa pe Rebecca ca fiind o persoană capabilă și conștientă de pericole,felul în care și-a petrecut viața în ultimii ani a scos o latură întunecată a stilului de viață pe care aceasta îl trăia. Rebecca a apărut deseori la evenimentele de caritate, iar în 2014 a fost finalista concursului Miss Manhattan din New York City și la She appeared often at charity events, and in 2014 was was both a finalist for the Miss Manhattan contest in New York City and America’s It Girl Miss Lady Liberty.

Aceasta a lansat pe piață o afacere de modă, numită Angel Rock PR. În 2015, Rebecca a fost acuzată de blasfemie asupra căilor aeriene publice, folosind amenințări telefonice și chiar a dat un nume fals poliției. Ulterior, fostul model a fost găsită nevinovată. Rebecca nu a fost căsătorită, iar părinții ei au divorțat în urmă cu câțiva ani. Fratele acesteia a declarat că nu a mai păstrat legătura cu ea în ultimii ani, motiv pentru care nu știe de ce a ajuns să fie ucisă în aceste condiții. De asemenea, polițiștii au aflat că Rebecca fusese în Indiana și Wisconsin înainte de a fi ucisă, având legături cu Dakota de Sud și Utah, zona unde locuiește tatăl său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: