Redactia.ro
Home » Homepage » Din ce câștigă bani Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea. A luat decizia care i-a schimbat viața total

Din ce câștigă bani Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea. A luat decizia care i-a schimbat viața total

GALERIE FOTO (3)

După ce s-a despărțit de Liviu Dragnea, fosta soție a unuia dintre cei mai controversați lideri politici, Bombonica Prodana, și-a schimbat viața total. A luat o decizie care i-a schimbat viața. Iar acum a ajuns să facă bani dintr-o pasiune mai puțin obișnuită.

În ultimii ani, Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, s-a axat mult pe cursurile de dezvoltare personală.

Din ce câștigă bani Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Pasionată de acest domeniu mai puțin obișnuit, Bombonica a devenit chiar instructor autorizat de Theta Healing. Este vorba de o tehnică modernă de meditaţie care se ocupă de gestionarea emoţiilor.

Fosta soție a lui Liviu Dragnea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”, potrivit unui site specializat care prezintă tehnics de reprogramare a subconștientului și de vindecare emoțională.

Și se pare că Bombonica Prodana este cunoscută pentru pasiunea sa în domeniul spiritualității și al cunoașterii oculte a lumii în Teleorman, potrivit informațiilor din presa locală.

Bombonica Prodana, acuzată de abuz în serviciu

Liviu Dragnea și Bogdana Prodana au fost împreună timp de aproape trei decenii. Împreună o au pe fiica Alexandra. Dar și fosta soție a lui Liviu Dragnea a ajuns în atenția publicului după ce a avut probleme cu legea.

Și chiar într-un dosar alături de fostul soț Liviu Dragnea. Acesta a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

La rândul ei, Bombonica Prodana a fost acuzată de abuz în serviciu, alături de foşti şefii din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Fosta soție a lui Dragnea a fost pusă sub acuzare pentru că, în perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, nu a sancţionat două subordonate încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea. Acest fapt s-ar fi petrecut deşi ştia că nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini