Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani acum Laura Andreşan, proaspătă mămică? S-a lăsat de filmele pentru adulţi şi a devenit femeie de casă

Din ce face bani acum Laura Andreşan, proaspătă mămică? S-a lăsat de filmele pentru adulţi şi a devenit femeie de casă

Din ce face bani acum Laura Andreşan

Laura Andreșan și Grasu XXL formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar iată că aceștia au decis să își spună adio după 12 ani petrecuți împreună. Iată cu ce se ocupă acum fosta parteneră a rapperului.

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce a devenit mamă

Laura Andreșan a renunțat la titulatura de „profa de sex” în urmă cu mai bine de zece ani și a ales un drum cu totul diferit. Aceasta s-a înscris la Facultatea de Psihologie de la Universitatea Ecologică din București și acum este psiholog cu acte în regulă. Pentru o ședință de consiliere, ea primește 150 de lei.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!’, a declarat iubita lui Grasu XXL.

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit

Anunțul oficial al despărțirii a fost făcut de Grasu XXL, pe rețelele de socializare. Totuși, el nu a precizat care este motivul.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a fost mesajul postat de către Grasu XXL pe Instagram.

Despărțirea dintre ei a fost ca un șoc, mai ales că lucrurile păreau că merg foarte bine, după ce au devenit și părinți.

„El este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, dezvăluia Laura Andreșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: