Redactia.ro
Home » Monden » Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL: „Tăticul copilașului meu este un om bun”

Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL: „Tăticul copilașului meu este un om bun”

GALERIE FOTO (2) Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL

Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL. Rapperul Grasu XXL i-a surprins pe cei apropiați și pe fanii săi, după ce a anunțat că s-a despărțit de mama fetiței sale, Laura Andreșan. Ulterior, fosta actriță a postat un mesaj emoționant după ce artistul a făcut anunțul. Laura a lăsat să se înțeleagă că va fi puternică să treacă peste fiecare obstacol din viața ei.

Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL: „Tăticul copilașului meu este un om bun”

Laura Andreșan, mesaj emoționant după despărțirea de Grasu XXL. Laura Andreșan și Grasu XXL nu mai formează un cuplu, iar anunțul suprinzător a fost dat de artist pe rețelele de socializare. Ulterior, Laura Andreșan a postat un mesaj emoționant după despărțirea de acesta. Cei doi au pus punct unei relații de 12 ani, chiar dacă au împreună o fetiță de aproape doi anișori. Fosta actriță a distribuit postarea lui Grasu XXL, iar la descriere a un mesaje emoționant. : “#mybabydaddy#OmBun @blanadeurs”. De asemenea, vedeta a pus un emoticon cu două mâini împreunate pentru rugăciune, semn că va trece cu încredere peste toate obstacolele din viața sa. La scurt timp, Laura a primit mesaje de încurajare la postarea ei. “Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema”, “Îmi pare foarte rău”, “Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!”.

Laura Andresan, mesaj emotionant

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație, iar anunțul a fost făcut chiar de către rapper pe contul său de Instagram. Cei doi au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că nu mai sunt împreună i-a șocat pe apropiații lor. “Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL pe Instagram.

Ulterior, mesajul artistului a fost repostat și de Laura Andreșan pe contul ei de socializare. Fosta actriță postează des fotografii în care apare alături de fiica ei, dar și poze în care apare alături de rapper. Laura Andreșan și Dragoș Nechifor au devenit părinții unei fetițe în iunie 2019. Grasu XXL nu a oferit mai multe detalii referitoare la despărțirea de iubita ta, cerându-le fanilor săi să le respecte intimitatea. De-a lungul relației lor, Laura și Dragoș s-au mai despărțit, iar la un moment dat aceștia au avut planuri de nuntă, care nu s-au mai concretizat. Cu toate că cei doi s-au despărțit, Laura Andreșan este o mămică fericită și foarte implicată în creșterea fetiței sale, iar dovadă sunt imaginile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: