Redactia.ro
Home » Monden » Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani. Anunțul făcut de artist

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani. Anunțul făcut de artist

GALERIE FOTO (2)

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de artist pe contul personal de Instagram. Artistul a decis să pună punct relației cu mama fiicei sale. 

 

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit

Rapperul Dragoș Nichifor, alias Grasu XXL și Laura Andreaș, fosta starletă de filme pentru adulți au decis să meargă pe drumuri separate. Artistul a făcu anunțul șocant pe rețelele de socializare. Deși cei doi au devenit părinții unei fetițe în urmă cu puțin timp, Grasu XXL a confirmat despărțirea de Laura pe Instagram.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXl pe contul personal de Instagram.

Rapperul a lăsat să se înțeleagă că despărțirea a fost una amiabilă, deși formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Artistul a mai precizat că nu dorește să vorbească despre acest subiect și a subliniat că vrea să îi fie respectată intimitatea cu privire la acest subiect.

 

Laura Andreșan, mamă pentru prima dată

Laura Andreșan, cunsocută în trecut și „Profa de sex” a decis, în urmă cu ani de zile, să se retragă din viața publică și să se dedice familiei. Mai mult, fosta starletă de filme pentru adulți și-a schimbat și cariera și a devenit psiholog. Din iunie 2019, Laura Andreaș a devenit și mama unei fetițe, ceea ce a adus cea mai mare fericire pentru cuplu.

“Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost”, mărturisea Laura Andreaș, înainte de a naște.

Înainte de nașterea fetiței, și rapperul Grasu XXL s-a arătat extrem de emoționat.

‘Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere’, a mărturisit rapperul pentru Click!.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: