Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Gabi Jugaru de când nu mai e la TV! “Regele Farselor” are o altă ocupație acum

Din ce face bani Gabi Jugaru de când nu mai e la TV! “Regele Farselor” are o altă ocupație acum

Din ce face bani Gabi Jugaru de când nu mai e la TV! “Regele Farselor” are o altă ocupație acum

Gabi Jugaru este cunoscut pentru titlul lui de ”Regele farselor”, asta datorită emisiunilor Tv la care a participat. Deși era foarte bun în ceea ce făcea, acesta a decis să nu mai apară pe micile ecrane și să se reprofileze. 

Din ce face bani Gabi Jugaru de când nu mai e la TV! “Regele Farselor” are o altă ocupație acum

Gabi Jugaru a avut un succes formidabil în urmă cu mai mulți ani, însă cu toate acestea, a decis să se retragă și să-și schimbe total cariera. După ce a marcat emisiuni ca ‘Vocea Poporului, ‘Farsele lui Jugaru’, ‘Jugaru Shukaru’ și ‘Cash Taxi’, acesta s-a retras din televiziune și s-a implicat în afaceri.

Acum, Gabi o duce foarte bine și a câștigat sume colosale încă de când a ales să se întrepte spre un alt domeniu profitabil. Pe plan financiar stă foarte bine, mai ales după ce și-a deschis o firmă ce se ocupă cu servicii profesionale de întreținere a mașinii. ”Regele farselor” a mărturisit că este fericit, chiar dacă a trebuit să facă o investiție uriașă la început.

”Sunt bine, mi-am deschis de trei ani o firmă care oferă servicii profesionale de întreținere a mașinii și sunt mulțumit. E cam greu ca vedetă, nu dau scandal la public, divorțuri și așa mai departe, ce am văzut că se vinde în ziua de astăzi. Cu business-ul pe care mi l-am deschis fac mașini de expoziție, de exemplu pun folie de protecție pentru autoturisme care durează zece ani precum și aranjarea tapițeriei dar și polisharea farurilor și nu numai. Am investit în afacerea aceasta în jur de 20.000 de euro, fără spațiu. Este o afacere care a crescut singură”, a declarat Gabi Jugaru în exclusivitate pentru Impact.

Gabi Jugaru: ”Nu am renunțat de tot la televiziune”

Cu toate că banii nu mai sunt o problemă pentru el acum, Gabi Jugaru își dorește în continuare viața în televiziune și nu renunță la visul lui. ”Regele farselor” susține că se vede lucrând din nou în televiziune, fiind și prima lui dragoste, atunci când vine vorba despre carieră.

”Nu am renunțat de tot la televiziune, în aceștia trei ani, de când am afacerea deschisă, au mai existat tot felul de discuții cu diverse televiziuni, mai mici, însă nu am fost de nicio propunere. Așa puteam să fac ca și ghiocelul să apar dar nu am vrut, am refuzat din start acest lucru. Dar, da, mi-e dor de televiziune”, a mai spus Gabi Jugaru pentru Impact.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: