Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Ce s-a întâmplat cu „Regele farselor”

Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Ce s-a întâmplat cu „Regele farselor”

GALERIE FOTO (9) Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor

Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Actorul Gabriel Fătu riscă o pedepsă de cinci ani de închisoare, după ce oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru că a fost prins în trafic sub influența alcoolului. Celebrul prezentator de la OTV-ul lui Dan Diaconescu riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Ce s-a întâmplat cu „Regele farselor”

Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Gabriel Fătu, actorul devenit celebru la televiziunea lui Dan Diaconescu a fost prins de oamenii legii pe picior greșit. Potrivit Cancan.ro, „Regele farselor” riscă închisoarea. Espe posibil ca acesta să meargă la închisoare, după ce polițiștii de la rutieră l-au prins conducând sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Astfel, pe numele actorului, oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală, iar Gabriel Fătu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Dacă o să fie găsit vinovat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, ”Regele farselor” riscă o pedepsă de până la cinci ani de închisoare.

Gabriel Fătu divorțează a doua oară

Se pare că celebrul actor nu are noroc nici pe plan sentimental, iar sfârșitul acestui an nu se termină într-un mod pozitiv pentru el. Prezentatorul de la OTV divorțează pentru a doua oară, după ce în 2015 s-a căsătorit cu Georgiana Stancu, cea cu care a decis să-și refacă viața după ce a divorțat de prima soție. Nunta celor a fost un adevărat eveniment. Cei doi au avut peste 700 de invitați, dar din păcate mariajul lor a ajuns la final, cu toate că cei doi au împreună o fetiță de trei ani, Ana Ingrid. Georgiana ar fi cea care a decis că este momentul să divorțeze de Gabriel Fătu. În luna octombrie a acestui an, femeia a înaintat actele de divorț, deschizând un proces a Judecătoria Sectorului 2 din București, pentru a stabili pensia alimentară, programul de vizitare și domiciliul fetiței. Regele farselor a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion, dar au decis să divorțeze pentru a se căsători cu Georgiana.

De asemenea, cei doi vor fi nevoiți să facă și partajul. Gabriel Fătu este manager al Universității Populare Ioan Dalles și și-a depus declarația de avere în vară. Conform actului, acesta deține un apartament în București, achiziționat în 2006 și o casă cu o suprafață de 246 metri pătrați, cumpărată în 2015, împreună cu Georgiana. Așadar, acest imobil este bunul pe care cei doi soți l-au dobândit pe tot parcursul mariajului lor. Pe lângă astea, Gabriel Fătu mai deține o mașină Jagur, din anul 2015, dar și bijuterii estimate la 17.400 de euroși obiecte de artă și 93.000 de euro. În conturi, actorul are aproximativ 170.000 de lei și 7.000 de euro. În ceea ce privește rubrica datoriilor, acesta a completat suma de 27.000 de euro. La rubrica veniturilor anuale, Fătu a notat că a încasat 60.004 lei, 51.831 de lei, consultat artistic UNATC, 89.800 euro, contracte drepturi de autor, spectacole, reclame, 24. 000 de euro, impresariat artistic și 3.000 de euro premiul pentru cel mai bun actor-Cairo.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: