Redactia.ro
Home » Monden » Din ce trăiește actorul Marian Râlea în pandemie. Cu ce se ocupă acum

Din ce trăiește actorul Marian Râlea în pandemie. Cu ce se ocupă acum

Marian Râlea

Cu ce se ocupă Marian Râlea în pandemie? Actorului i-a fost foarte greu după închiderea tatrelor, iar acum își petrece timpul gândindu-se ce soluții vor apărea pentru ca teatrele să funcționeze în continuare!

Ce face Marian Râlea în pandemie, după ce s-au închis teatrele

Marian Râlea a susținut ultimul său spectacol în luna spetembrie, iar atunci a avut drept spectator un singur copil. Teama de COVID-19, spune actorul. Totuși, în această perioadă este foarte greu pentru actori, fiindcă nu își mai ot practica meseria. Așadar, partea financiară este foarte grea, în plină pandemie. Acum, actorul speră că se va găsi o soluție, pentru ca actorii să poată reveni pe scenă, într-un fel sau altul.

„Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveţi să faci un spectacol pe care nu ştii dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinaţie. Am făcut Noaptea bufonilor cu Alexa Visarion şi n-am apucat să dăm premiera. S-au închis teatrele şi am reuşit să-l transmitem live, fără spectatori şi aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori şi s-au oprit spectacolele’, a declarat Marian Râlea.

Marian Râlea, probleme din cauza pandemiei. Ce face acum

Magicianul spune că cei din generația veche cunosc cum este teatrul convențional, dar și cel independent și, mai mult, au avut șansa de a construi ceva nemaivăzut. Așadar, în așteptarea redeschiderii teatrelor, actorul se gândește la vremurile de demult și speră că vin vremuri mai bune.

„Noi am avut şansa să ne creăm libertăţi şi în vremea dinainte, eram pe scenă şi ne dădea o alură de stăpâni ai locului. După 90 teatrul s-a eliberat, au existat nişte experimente teatrale importante. Am încercat să le înţelegem – spectacole în spaţii neconvenţionale, structuri care s-au modelat. Am fost afară la festivaluri mari, ne-am dat seama că fiind respectaţi acolo că nu greşisem, că putem construi şi noi aceste forme şi structuri noi de teatru, care se regăsesc acum în mare parte în teatrul independent. Noi cei trecuți de prima tinereţe ne refugiem în sălile noastre că aşa am fost crescuţi, dar am fost lângă tot ce înseamnă teatrul independent’, a explicat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: