Redactia.ro
Home » Monden » Și el a avut covid! Comediantul a povestit prin ce a trecut: „O sfârșeală incredibilă…”

Și el a avut covid! Comediantul a povestit prin ce a trecut: „O sfârșeală incredibilă…”

Cătălin Bordea și Livia

Cătălin Bordea este cunoscut pentru umorul lui și nu multă lume își dă seama că ar putea și el să aibă momente grele în viață. Comediantul a declarat de curând că el și soția lui, Livia, au fost infectati cu coronavirus. 

Cum a fost perioada în care a fost bolnav

Cătălin Bordea a povestit, printre altele, ce simptome a avut și cum a simțit toată această perioadă de infectare, atât el cât și soția lui. Pe el l-a afectat cel mai mult senzația de oboseală acută pe care a avut-o în cea mai mare parte a timpului. Acesta a explicat că Livia și-a pierdut gustul și mirosul, însă el nu a avut astfel de simptome, ci doar febră musculară.

”Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. Acum sunt bine, eu sunt bine de vreo săptămână. Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi”, a povestit Cătălin Bordea.

De asemenea, Bordea a povestit că cei din echipa emisiunii ”Extra Night Show” l-au convins să meargă să se testeze și așa a aflat că el și soția lui au avut o formă ușoară de Covid-19.

”Nu dispar celelalte, eu n-am trecut.. Livia a rămas fără gust și miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toți anii de relație, pentru că ea a rămas fără miros. Ea nu știe (…) Am avut trei zile de glorie. Dar asta e senzația nasoală psihic, te culci și te trezești cu altceva și altceva, am avut dureri de cap, sfârșeala, febra musculară, febra aia o oră, că așa m-am hotărât să mă duc să mă testez. Poftă de mâncare zero, chestii de genul ăsta. Dar sfârșeala aia, oboseala aia nasoală, îți vine să dormi încontinuu. Dar mie după 7 zile, mi-am revenit, flotări în casă. Livia începuse cu sfârșeala în a șaptea zi (…) O să mă duc să-mi fac aia de anticorpi, că vreau să donez plasmă”, a mai spus Bordea.

Cum s-a infectat Cătălin Bordea cu virusul SARS-COV2

Comediantul Cătălin Bordea a declarat că va merge să-și facă testul de anticorpi pentru a putea dona plasmă, iar acum s-a întors din nou în platoul emisiunii XNS unde este invitat permanent.

”Vreau să transmit un mesaj, în special pentru tineri: nu-i de joacă. Nu forțați petrecerile aiurea, o să vină vremea și de petreceri, nu știi (…) eu am fost omul care s-a ferit de treaba asta, spectacole cu distanțare, eu sunt antisocial, mă duc la sală cu mască. O dată un podcast, niște prieteni care nici ei nu știau că au…de aia în spații închise se poartă mască. Am ieșit de acolo toți..pozitiv, pozitiv. Doamne ajută că am avut forma ușoară”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: