Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune. Vedeta câștigă bani frumoși lună de lună chiar și așa

Din ce face bani Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune. Vedeta câștigă bani frumoși lună de lună chiar și așa

Din ce face bani Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune. Vedeta câștigă bani frumosi lună de lună chiar și așa

Iată din ce face bani Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune, mai exact, de la Antena 1. Vedeta câștigă bani frumoși lună de lună chiar și așa! Despre ce este vorba.

Din ce face bani Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune. Vedeta câștigă bani frumoși lună de lună chiar și așa

Gina Pistol a făcut anunțul că se retrage din televiziune cu ochii în lacrimi și a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Iubita lui Smiley a decis să facă un pas în spate din lumina reflectoarelor și să dedice mai mult timp familiei și sferei personale.

Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci, Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”.

În încheiere, ea a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în acest parcurs. Iar acum, „Ginuța” merge mai departe. Sigur că are nevoie de un venit, așa că mediul online reprezintă în continuare o sursă de bani pentru ea. În prezent, vedeta are în desfășurare mai multe campanii de publicitate, promovând pe rețelele de socializare unde are numeroși fani diverse produse destinate îngrijirii bebelușilor, dar și articole vestimentare, produse cosmetice sau de îngrijire personală.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a mai scris Gina Pistol în postarea din social media prin care și-a anunțat retragerea din televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: