Redactia.ro
Home » Monden » Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț însă…”

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț însă…”

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț însă...”

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem. Iată detaliile!

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea

Divorțurile sunt întotdeauna evenimente care creează multe discuții și interes în rândul publicului. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre o personalitate publică, precum Cătălin Bordea și fosta sa soție, Livia. După 11 ani de căsnicie, cei doi au ales să-și urmeze drumuri separate, iar această decizie a stârnit multe speculații și întrebări, inclusiv cu privire la felul în care Livia își câștigă pâinea acum, după despărțire.

Înainte de a se căsători cu Cătălin Bordea, Livia a avut o carieră diferită. Ea a lucrat ca stewardesă și a locuit o bună perioadă în Dubai. Cu toate acestea, în ultimii ani, viața ei s-a schimbat semnificativ. După divorț, Livia a ales să se implice în lumea showbiz-ului românesc, iar acest lucru se datorează relației sale cu Spike, cunoscut artist și producător muzical. Bordea îl considera unui dintre cei mai buni prieteni.

În vara anului 2021, Livia a devenit PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. Acest pas a adus-o mai aproape de lumea muzicală și de Paul Mărăcine, un alt nume important în această industrie. Astfel, Livia și-a construit o carieră în industria muzicală și al relațiilor publice, având ocazia să colaboreze cu artiști talentați și să se implice în proiecte creative, potrivit cancan.ro. 

Comediantul a recurs la un gest extrem

Decizia lui Cătălin Bordea de a-și retrage cadoul lăsat femeii sale, respectiv bolidul de lux, a stârnit multe reacții. Artistul a declarat că, inițial, a lăsat mașina fostei sale soții ca un gest de bun simț, dar după aflarea știrilor despre noua relație a Liviei, a ales să-și recupereze posesia. Acest episod a arătat că divorțul lor nu a fost lipsit de tensiuni și sentimente contradictorii.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: CANCAN.RO.

În ciuda acestor momente tensionate, Livia pare să-și fi găsit liniștea și să-și continue viața într-un alt mod. Implicarea sa în industria muzicală și relația cu Spike indică faptul că ea a găsit o nouă direcție în viața sa.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: