Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Din ce-și întreține familia George Chirilă, moldoveanu care trăiește cu două surori

Din ce-și întreține familia George Chirilă, moldoveanu care trăiește cu două surori

GALERIE FOTO (5) familie George Chirila

George Chirilă a ajuns în atenția unei țări întregi după ce și-a făcut cunoscută povestea de viață. Bărbatul recunoștea, acum câțiva ani, că trăiește cu două surori, care i-au dăruit 14 copii. Cum trăiesc aceștia, desprinși de cutumele lumii, dar și din ce întrețin o familie atât de numeroasă?

Cum își întreține familia George Chirilă

Trăiește cu două surori și are 14 copii în localitatea Mihai Kogălniceanu, din Iași. Sunt, cum s-ar zice, o familie atipică și, totodată, numeroasă. Bărbatul, capul familiei, este cel responsabil cu orânduirea treburilor din gospodărie, dar și cu hrana de toate zilele a partenerelor de viață și a copiilor lor.

Într-un interviu mai vechi, acesta recunoștea că au o proprietate generoasă și că încearcă să-și cultive toate cele necesare, fără să fie nevoiți să cumpere de-ale gurii. „Este grădina noastră. Eu și Mariana ne ocupăm de ea. Fiecare face ce simte în momentul respectiv. Nicoleta gătește dimineața, iar după amiază spăl rufele. De obicei ne întreabă ce gătește, dar de cele mai multe ori alege singură.”, a mărturisit una dintre surori.

Anul trecut, George Chirilă apărea într-un videoclip pe Youtube într-o stupină, povestind, alături de doi dintre copiii săi, cum reușește să aibă miere tot timpul anului și cum această practică îi asigură un venit constant.

Cum descria George Chirilă relația cu cele două surori

Povestea lor atipică a avut ecou în toată țara. Bărbatul spunea, însă, că sunt o familie ca oricare alta și că lucrurile sunt foarte clare între ei și acceptate de toată lumea. „Sunt zile în care față de una am mai multă atracție, alte zile față de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil.”, spunea el când și-a făcut povestea cunoscută.

Mariana, una dintre cele două surori, recunoaște că ea e cea care deține frâiele în casă. „Îmi place să ţin frâiele. Eu ţin legătura între ei. Nicoleta e o femeie tare bună”. La rândul ei, Nicoleta își acceptă rolul în fața surorii sale: „Cineva ar trebui să fie şi şeful în casă pentru că altfel e dezastru”, a mărturisit Nicoleta.

Întrebată fiind ce părere are despre familia sa, fiica cea mare a bărbatului a spus că n-ar accepta nicicând să trăiască, la rândul ei, o asemenea situație. „Nu aș putea să îmi împart soțul cu o altă femeie. Vreau multi copii. Pana la 8 copii. Nu vreau sa fac vreo meserie, vreau sa am grija de casa.  Nu mi-ar placea sa traiesc in trei, sa mai aiba sotul meu o sotie, Nu am firea mamei sa accept treaba asta. Mama se jertfeste, nu gasesc termenul potrivit. Face asta pentru ca ne iubeste pe noi toti si vrea sa ramanem uniti”, a dezvăluit Silvia categorică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: