Redactia.ro
Home » Stil de viață » Din erou a ajuns actor! Un tânăr remarcat după o faptă eroică

Din erou a ajuns actor! Un tânăr remarcat după o faptă eroică

din erou a ajuns actor

Luca Cezar Petreșteanu a ajuns în atenția tuturor după ce i-a salvat viața prietenului său, Alexandru Rebeja. Acesta din urmă se apropiase prea mult de liniile de înalta tensiune, de pe podul CFR, din Herăstrau, și s-a electrocutat. Din fericire, prietenul lui l-a salvat. Acum, am aflat că Luca a fost cooptat într-o producție televizată.

Din erou a ajuns actor

Luca Cezar Petreșteanu a fost unul dintre actorii care au debutat, marți seara, la PRO TV, în serialul ”Profu”. Pasionat de teatru și film, tânărul a primit un rol în mult așteptatul serial. Vorbind despre această nouă etapă a vieții sale, Luca recunoaște că totul e foarte interesant pentru el.

”Am 19 ani, sunt la primul rol într-un serial de televiziune, dar am făcut foarte mult teatru înainte. Mi-am descoperit pasiunea la 16 ani şi m-am dus la un curs de teatru. Am mai avut şi alte proiecte, am dat admitere la UNATC şi sper să intru. O să mai merg la castinguri, voi mai filma şi alte lucruri, dar mi-a plăcut să joc în «Profu». Mie nu-mi place să mă uit la ce fac eu, dar acest serial chiar mi-a plăcut şi am râs la primul episod. În afară de teatru îmi mai plac istoria, psihologia şi şahul”, a spus el.

Luca își salvase cel mai bun prieten

 

Din erou a ajuns actor. Anul acesta, în aprilie, Luca și prietenul său au fost protagoniștii unei scene teifiante. Alexandru Obreja s-a apropiat de liniile de înaltă tensiune, 27.000 de volți, și a luat foc. Din fericire, prietenul lui i-a acordat primul ajutor și a rămas alături de el până la sosirea echipajului SMURD. În urma faptei sale eroice, Luca se alese cu arsuri pe mâini.

”Eu am fost practic cu Alexandru Rebeja atunci şi m-am urcat după el. E o poveste tristă. El luase foc şi când am văzut acest lucru m-am urcat pe vagon, am văzut că ardea şi i-am stins focul cu mâinile, iar apoi am stat lângă el timp de oră şi jumătate până a venit Salvarea să îl ia.”, a povestit tânărul pentru Click.ro.

Citește și Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre cel mai greu moment în relația cu fiica sa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: