Redactia.ro
Home » Știri » Din nou doliu în familia lui Vadim Tudor. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a poetului, la scurt timp după nuntă

Din nou doliu în familia lui Vadim Tudor. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a poetului, la scurt timp după nuntă

Încă o încercare grea lovește familia lui Vadim Tudor, care este din nou în doliu. S-a întâmplat la doar câteva luni după ce Lidia, fiica cea mare a regretatului poet și om politic, a făcut nuntă.

Fiica lui Vadim Tudor a fost devastată de durere când și-a pierdut tatăl, în urmă cu șase ani. Însă se pare că o nouă încercare s-a abătut asupra Lidiei Vadim, chiar după nunta ei.

Doliu în familia lui Vadim Tudor. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a poetului, după nuntă

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, s-ar fi căsătorit cu un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă decât ea chiar în cursul acestui an. Însă la doar patru luni de la cununia civilă, mai exact pe data de 16 octombrie 2021, soțul Lidiei a murit subit. Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a devenit brusc văduvă, potrivit Cancan.

Despre ceremonia funerară se știe doar că ar fi avut loc în mare secret și au luat parte doar rude și prietenii foarte apropiați ai tinerei familii pe care moartea a despărțit-o pentru totdeauna.

Lidia Vadim, devastată după pierderea tatălui

Fost senator și fondator al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la doar 65 de ani. Moartea a survenit în urma unui infarct. Ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău.

Starea liderului PRM s-a agravat și a suferit infarctul. A fost operat, dar avea să-și piardă viața nu după mult timp. „Tribunul” fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, unde familia sa are două locuri de veci.

Vadim Tudor și-a prevestit moartea

Chiar Lidia a povestit, după pierderea tatălui, că Vadim Tudor şi-ar fi prevestit moartea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău.

Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: