Redactia.ro
Home » TV » Din păcate, este ADEVĂRAT. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu…

Din păcate, este ADEVĂRAT. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu…

Din păcate, este ADEVĂRAT. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu...

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, are probleme de sănătate din nou. El a trebuit să ceară ajutorul medicilor şi a ajuns la Spitalul Municipal din Capitală. Artistul a fost nevoit să îşi anuleze două concerte din această cauză.

Mihai Constantinescu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital…

Mihai Constantinescu a fost internat de urgenţă. Care e starea cântăre… Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală Se pare că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu este una bună. Artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă, scrie adevarul.ro.

Cântăreţul, care în ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate, se află în continuare într-o situaţie delicată, după ce în octombrie 2018 el a fost internat de urgenţă. Pe atunci, acesta mărturisea că nu boala ar fi fost motivul spitalizării, ci că un atac de panică din cauza cutremurului l-ar fi adus pe patul de spital.

Mihai Constantinescu este cardiac. El şi-a anulat două concerte şi se află în pauză de efort

Mihai Constantinescu a lipsit joi de la un eveniment caritabil, de la Sala Radio, unde trebuia să cânte pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet. Colegii care îl aşteptau au fost informaţi că veteranul artist nu li se alătură pentru că este slăbit şi trebuie să evite, o vreme, să facă efort. El nu va cânta nici în acest weekend, când avea programată o petrecere privată.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

După intervenţia chirurgicală din anul 2017, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate:

„Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult“.

Citeste si: Ce simptome are fibrilația atrială, boala care afectează mii de români

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: