Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo a învins-o 30-20 pe Chekhovskie Medvedi! “Câinii” sunt neînvinși!

Dinamo a învins-o 30-20 pe Chekhovskie Medvedi! “Câinii” sunt neînvinși!

Dinamo a învins-o 30-20 pe Chekhovskie

Dinamo a învins-o 30-20 pe Chekhovskie Medvedi în grupa D din Champions League, la handbal masculin. “Câinii” sunt neînvinși de 12 meciuri.

Campioana României a câștigat la 10 goluri diferență pe terenul rușilor de la Chekhovskie Medvedi. “Câinii” sunt neînvinși de 12 meciuri. Cei mai buni marcatori de la Dinamo au fost Kuduz cu 6 goluri şi Asoltanei, cu 5 reuşite. Pentru campioana Rusiei cele mai multe goluri le-au dat Santalov, Kinselev și Kosorotov, fiecare câte 4 goluri. Omul meciului a fost însă fără doar și poate portarul din Lituania a lui Dinamo, Sajed Heidarirad, care a avut un procentaj de 42%.

Dinamo nu a pierdut niciun meci în grupa D

Dinamo a adunat 7 puncte și rămâne singura echipă din grupa D neînvinsă până în acest moment. Pe 20 octombrie, echipa lui Constantin Ștefan îi va întâlni pe cei de la Wisla Plock, în cel de-al cincelea meci. Până acum, câinii au obținut o remiză cu Kadetten Schaffhausen și au câștigat meciurile cu Kristianstad şi GOG Gudme. Până la meciul cu polonezii de la Wisla Plock din Liga Campionilor, alb-roșii joacă derby-ul României, cu Steaua. În acest sezon, Dinamo are poate cea mai bună echipă din ultimii ani.

Clasament Grupa D

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în „play-off” pentru optimile de finală. Federația Europeană a împărțit echipele în două categorii. Cele din Elită, 16, au fost trimise în grupele A și B, iar celelelalte, 12, în grupele C și D. Este ultima ediție în acest format. De la anul, Federația Europeană a schimbat sistemul. În Liga Campionilor vor rămâne doar 16 echipe. România nu va mai avea echipă în cea mai importantă competiție, la handbal masculin, pentru că este pe locul 13 conform coeficienților EHF.

1. Dinamo 7 puncte
2. GOG 4 puncte
3. Wisla Plock 4 puncte
4. Kadetten 4 puncte
5. Chekhovskie Medvedi 2 puncte
6. Kristianstad 1 punct

Citește și: Feroe – România 0-3! Cosmin Contra, criticat în ciuda rezultatului

Loading...