Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Clinceni 4-2! Daniel Popa, primul hat-trick din Liga I

Dinamo – Clinceni 4-2! Daniel Popa, primul hat-trick din Liga I

Dinamo-Clinceni 4-2

Dinamo – Clinceni 4-2. “Câinii” au câștigat primul meci din acest sezon în fața nou-promovatei Academia Clinceni.
Daniel Popa a fost omul meciului. Atacantul în vârstă de 24 de ani, a intrat la pauză și a marcat în minutele 52, 82 şi 90+3. Montini a marcat și el pentru alb-roșii. Pentru Clinceni au înscris Jakub Vojtus şi Robert Ion.

I-au dedicat victoria lui Eugen Neagoe

Omul meciului Daniel Popa a dedicat victoria antrenorului Eugen Neagoe. Tehnicianul a anunțat că va reveni pe banca lui Dinamo la sfârșitul lunii august, deși doctorii i-au recomandat să facă pauză cel puțin 6 luni.

„Încă nu am demonstrat nimic, trebuie să demonstrez pe parcursul campionatului. A fost un meci, mă bucur că am reuşit să marchez. Eram toţi cu moralul jos. Aceste goluri le dedic lui Eugen Neagoe, a venit la Săftica mi-a spus că are încredere în mine, mi-a spus că trebuie să dau gol, mulțumesc antrenorilor că m-au ajutat și m-au sprijinit, mai ales că m-am antrenat doar 2 zile în această săptămână pentru că am fost bolnav,” a spus Daniel Popa la finalul meciului, Dinamo-Clinceni 4-2.

În lipsa lui Neagoe, pe bancă a stat secundul Sebastian Moga.

„Mă bucur enorm, mă bucur pentru băieţi, pentru suporteri, pentru că după un început mai ezitant am am reuşit o victorie. O victorie meritată, un nou început, sunt sigur că e un restart al echipei. Ştiam că cei de la Clinceni joacă fotbal şi nu se închid”, a declarat Sebstian Moga.

Incredibil! Galeria lui Dinamo nu se potolește

Suporterii lui Dinamo continua războiul cu șefii echipei. În prima repriză au scandat din nou împotriva antrenorului Eugen Neagoe. Nu i-au uitat nici pe Ionuț Negoiță sau Florin Prunea. „Nu avem nevoie de Eugen Neagoe!”, au strigat fanii din peluza „Cătălin Hîldan”. Gestul este incalificabil, după cetehnicianul a fost la un pas de moarte pe 22 iulie când a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului cu Craiova. Șefii lui Dinamo au încercat să-i găsească un înlocuitor dar nu au reușit. Până la urmă deși medicii i-au interzis, Neagoe a anuțat că va reveni pe banca lui Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: