Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Gaz Metan 2-0! ”Câinii” pe loc de play-off pentru prima dată

Dinamo – Gaz Metan 2-0! ”Câinii” pe loc de play-off pentru prima dată

Dinamo – Gaz Metan 2-0

Dinamo – Gaz Metan 2-0. “Câinii” au avut un gol perfect valabil în finalul primei reprize, care a fost anulat.

Dinamoviștii au reușit să scape de gol în primele minute după o gafă uriașă a lui Puljic. Croatul și-a revenit și l-a ajutat pe Mrzljak, la golul marcat în minutul 21.

Următoarele minute au fost clar dominate de alb-roșii. Sorescu a ratat două ocazii, apoi a fost rândul lui Daniel Popa. În minutul 43, a fost cel mai controversat moment al meciului. Mrzljak a marcat din nou, dar golul a fost anulat, pe motiv de offside. Reluarile au arătat însă, cât se poate de clar, că Mrzljak a marcat un gol perfect valabil.

„Cred că au fost două goluri, dar o să văd reluarea după. Eu nu dau în fiecare zi două goluri! Dar, din păcate, a greșit arbitrul. Nu sunt supărat, bine că a câștigat echipa”, a declarat Filip Mrzljak, la Digi Sport.

Începutul reprizei secunde a fost dominat tot de Dinamo, care a ratat mai multe ocazii. În minutul 72, Sorescu a înscris pentru 2-0, după o pasă a lui Perovic. La finalul meciului Sorescu i-a dedicate golul soției lui Nistor, care este născută pe 19 octombrie.

“A fost omul meciului. Îi mulțumesc pentru că i-a dedicate golul soției mele. Eu nu am putut pentru că nu am marcat”, a declarat Dan Nistor la Look Sport.

Dinamo pe loc de play-off

După această victorie, Dinamo a ajuns pentru prima dată în acest sezon pe un loc de play-off. ”Câinii roșii” au adunat 17 puncte, după 13 etape și sunt pe locul 6 în Liga 1, cel puțin până mâine.

”Ar fi trebuit să înscriem mai multe goluri, pentru a avea o repriză secundă mai liniștită. Ne-am dorit mai mult decât Mediaș să câștigăm. Am avut multe ocazii. Jucătorii au fost concentrați. O vom lua pas cu pas, vrem să jucăm din ce în ce mai bine. Este important pentru mine că jucătorii respectă indicațiile. Urmează niște meciuri grele, dar vrem să rămânem pe poziție de play-off”, a spus Dusan Uhrin, la Digi Sport.

Edi Iordănescu nu a mers la meci

Antrenorul, Edi Iordănescu este suspendat și nu a mers la meciul cu Dinamo.

„A făcut ședința la hotel înainte de meci, doar puțin, pe speaker, ne-a încurajat. După meci nu ne a zis nimic. El a mai lipsit de pe bancă şi în primele etape, a fost suspendat şi nu s-a pierdut niciun meci. Nu asta e important, ci altele, ca lipsa atitidinii”, a spus Răzvan Pleșca, portarul medieșenilor.

Citește și: Barcelona reacționează, după ce El Clasico s-a amânat! Când vor catalanii să joace

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini