Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo, out din Liga Campionilor! “Ne-a eliminat un virus”

Dinamo, out din Liga Campionilor! “Ne-a eliminat un virus”

Dinamo, out din Liga Campionilor

Dinamo a fost eliminată din Liga Campionilor. Comitetul Executiv al EHF a decis că nu se pot juca partidele din optimile competiției, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, s-au ales echipele care merg automat mai departe în funcție de clasament.

Handbaliștii de la Dinamo au avut un sezon foarte bun. 12 meciuri fără înfrângere. Chiar și așa, românii au fost eliminați fără să mai joace cu Paris Saint Germain în optimile Ligii Campionilor. Francezii s-au calificat automat în faza următoare, împreună cu Barcelona, THW Kiel și Telekom Veszprem HC.

„E dureros, ce să mai discutăm, pentru că suntem singura echipă care nu am pierdut niciun meci. Ne-au luat toată munca şi tot ce am realizat până acum. Cred că meritam şi noi măcar atât, să ne apărăm şansele, alea mici care erau. Să nu pierzi niciun meci în Champions League şi să fii eliminat la masa verde… adică măcar să joci, să fii acolo pe teren… e extrem de dureros pentru noi, pentru clubul Dinamo, pentru suporteri şi pentru tot handbalul românesc. Sezonul ăsta nu ne-a bătut nimeni, dar uite că ne-a eliminat un virus”, a declarat căpitanul echipei, Dan Savenco pentru Agerpres.

Dinamo, out din Liga Campionilor!

Fanii dinamoviști s-au revoltat și ei la aflarea veștii.

„Rușine să vă fie, ipocriților!”, „Rușine să vă fie!”, „Nu e fair-play!”, „Ultrașii celor patru echipe ar trebui să boicoteze turneul Final4”, „Nu-mi vine să cred! EHF=MAFIA”, „Cum e posibil să luați o decizie atât de greșită? Este un furt, o decizie mizerabilă!”, sunt câteva dintre comentariile suporterilor pe pagina oficială de Facebook a EHF.

Același lucru s-ar putea întâmpla și în Liga Campionilor la feminin. Deocamdată, EHF caută soluții pentru ca sferturile de finală să se joace, la Budapesta, SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti sunt calificate în sferturile de finală ale competiției. În cazul în care nu se va juca din cauza pandemiei de coronavirus, atunci în faza următoare merg primele două echipe din grupele principale. Metz Handball, Team Esbjerg, Gyori Audi ETO KC şi Brest Bretagne Handball.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: