Redactia.ro
Home » Știri » Dincă și anomaliile descoperite în solul din curtea lui în timpul anchetei

Dincă și anomaliile descoperite în solul din curtea lui în timpul anchetei

Anomalii descoperite în solul din curtea lui Dincă în timpul anchetei

DIICOT a anunţat că expertiza medico-legală făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” a arătat că fragmentele de oase găsite de anchetatori într-o lizieră, în locul indicat de Dincă, aparțin unei fete între 15 și 19 ani. Anchetatorii au declarat că nu este vorba despre rămășițele Alexandrei.

Anchetatorii au declarat că nu este vorba despre rămășițele Alexandrei, dar se pare că nu ar fi vorba nici despre cele ale Luizei Melencu.Surse din anchetă au declarat că rezultatele. ADN în acest caz vor fi gata săptămâna viitoare. Materialul genetic extras dintr-un dinte aflat în lizieră este acum în curs de procesare.

Curte lui Dincă a fost degajată, fiind scoase de acolo câteva mașini cu gunoi, care era inutil anchetei. Astfel încât anchetatorii să poată folosi scanerul “Ground Penetrating Radar”. Cu ajutorul undelor electromagnetice acesta detectează eventuale cadavre, tuneluri sau buncăre care ar putea exista în curtea de aproximativ 2.000 de metri pătraţi a lui Gheorghe Dincă.

Conform unor date, provenite de la surse interne anchetei, aparatul le-a oferit deja anchetatorilor primele indicii. Este vorba despre o serie de anomalii în curte. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Perchezițiile efectuate asupra telefoanelor și laptopului lui Dincă nu au scos la iveală nimic concludent pentru anchetă. Telefonul Alexandrei Măceșanu urmează să fie percheziționat săptămâna viitoare.

Citește și: Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: