Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer, bucuros că fosta soție și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altui bărbat

Dinu Maxer, bucuros că fosta soție și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altui bărbat

GALERIE FOTO (3) dinu si deea maxer

Despărțirea dintre Dinu și Deea Maxer a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau un cuplu care nu putea fi separat de nimic. După o poveste de dragoste care a durat aproape două decenii, Deea și Dinu au decis să pună capăt amintirilor comune și să-și vadă fiecare de propriile planuri. Dinu continuă să ofere declarații despre separarea de Deea, iar acum susține că este foarte fericit pentru faptul că Deea și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care o tratează așa cum merită.

Dinu Maxer, bucuros că Deea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altui bărbat

După divorț, Dinu Maxer și-a găsit alinarea în brațele unei brunete pe nume Ada. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, tampon, așa cum a mărturisit chiar bărbatul. Aceasta nu a durat mult, dar a contribuit la refacerea emoțională a lui Dinu. L-a ajutat să depășească dezamăgirea divorțului.

dinu maxer si iubita
Dinu Maxer și fosta iubită, Ada

Nu cu mult timp în urmă, Dinu Maxer a dezvăluit că își dorea foarte mult ca Deea să găsească un nou partener de viață. Prin urmare, atunci când bruneta l-a întâlnit pe Robert Drilea, fostul soț s-a simțit foarte mulțumit. Cei doi bărbați s-au cunoscut și s-au înțeles imediat, însă un aspect l-a deranjat pe Dinu: faptul că copiii lui l-au acceptat pe Robert atât de repede.

„Știu că toată lumea a fost șocată că eu, unul, l-am acceptat foarte ușor pe iubitul Deei. Am dat noroc cu el, vorbim, ne înțelegem ca între bărbați. Dar, am considerat că e mai important faptul că el a făcut-o fericită pe Deea, care este mama copiilor mei. Până la urmă, fericirea ei se răsfrânge și asupra copiilor mei.

Eu chiar mi-am dorit mult ca Deea să-și găsească un bărbat, care să o scoată din depresia post divorț în care intrase. Eu am avut-o pe Ada, care a fost o relație pansament, și am observat că ea suferea mult atunci pentru că eu îmi găsisem deja pe altcineva, și ea nu.

Copii au trecut cu bine peste acest șoc al separării noastre. Ei l-au cunoscut deja pe Robert, noul iubit al Deei. Recunosc, însă, că pentru mine a fost un șoc mare că Maysa, mai ales, l-a acceptat foarte repede pe el și Andreas la fel!”,  a declarat Dinu Maxer, conform Click!

Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Deei Maxer

Au circulat zvonuri conform cărora noul partener al Deei Maxer ar fi un medic estetician extrem de bogat, însă se pare că aceste informații sunt complet greșite. Contrar acestor presupuneri, tânărul nu este un om bogat și are o meserie complet diferită față de ce se zvonea în mediul online.

copii deea maxer
Deea Maxer iubește din nou

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click! surse apropiate din anturajul noului cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: