Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer iubește din nou! Ce spune artistul despre presupusa lui relație cu o tinerică

Dinu Maxer iubește din nou! Ce spune artistul despre presupusa lui relație cu o tinerică

GALERIE FOTO (5)

Dinu și Deea Maxer au ajuns la final de drum, după ani întregi de iubire. Păreau de nedespărțit, dar se pare că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi. La scurt timp de la divorț, artistul și-ar fi refăcut deja viața și a fost suprins în compania unei domnișoare. A avut chiar și o primă reacție despre presupusa relație.

Dinu Maxer, surprins în prezența unei femei misterioase

Dinu Maxer s-a despărțit de Deea de puțin timp, dar se pare că nu suferă prea mult. A trecut ușor peste separarea de mama copiilor lui și deja și-ar fi refăcut viața. A fost surprins în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el, cu care s-a distrat întreaga noapte într-un club din Capitală.

Deși cei doi au fost rezervați și au încercat să păstreze distanța, le-ar fi prezentat-o prietenilor drept noua lui cucerire. Surse apropiate ale acestuia spun că tânăra nu are treabă cu lumea mondenă, motiv pentru care vrea să păstreze discreția în povestea de iubire pe care o trăiește cu Dinu.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate pentru Click!

Apropiații spun chiar că ar semăna foarte mult cu Nicoleta Luciu, fosta artistului, cu care s-a iubit în tinerețe.

Prima reacție a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer a fost contactat de colegii de la Spy News pentru a comenta imaginile cu el și presupusa iubită. Artistul a cerut un link către pagina unde au fost publicate acestea, precizând că va reveni cu câteva detalii după ce vede despre ce este vorba.

Se pare, însă, că artistul s-a răzgândit și nu a mai făcut nicio declarație în acest sens. A precizat că nu vrea să comenteze acest subiect, lăsând pe toată lumea cu un semn de întrebare. Nu se știe care este relația celor doi, dar apropiații spun că ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie și că relația ar ține deja de câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: