Redactia.ro
Home » Monden » Dinu și Deea Maxer, probleme cu fiul lor. Gestul făcut de Andreas la școală: ”Ne-a șocat pe toți”

Dinu și Deea Maxer, probleme cu fiul lor. Gestul făcut de Andreas la școală: ”Ne-a șocat pe toți”

Fiul cuplului Deea și Dinu Maxer și-a șocat părinții. Au aflat de gestul făcut de Andreas la școală, așa că s-au văzut nevoiți să acționeze în consecință.

Un cuplu de aproape două decenii, Deea și Dinu Maxer au apărut mereu cu zâmbetul pe buze în fața camerelor. Au o familie de nota 10, întregită de cei doi copii ai lor. Însă ca în orice familie, nu lipsesc bătăile de cap cu Andreas, odată cu apropierea de vârsta adolescenței.

Dinu și Deea Maxer, probleme cu fiul lor. Gestul făcut de Andreas la școală: ”Ne-a șocat pe toți”

Cu talent și lipici la scenă de mic, Andreas se bucură deja de o oarecare popularitate. Însă părinții încearcă să îi țînă totuși în frâu “vedetismul”. Și asta mai ales că fiul Deei și lui Dinu Maxer a făcut deja o gafă de proporții la școală.

Recent, Deea Maxer a povestit că fiului ei îi place mereu să se afle în centrul atenției. Așadar, din când în când, mai face câte o boacănă la școală din această pricină.
Cea mai recentă gafă pe care a bifat-o Andres a fost la școală, chiar la ora de engleză. Băiatul lui Dinu Maxer i-a spus profesoarei că nu-și ia notițe pentru că el este vedetă.

După așa replică, părinții deja au luat primele măsuri să mai taie din “entuziasmul” micii vedete.

”Știți cum sunt băieții la sport, vor să alerge, să-și consume energia și împreună cu gașca de băieți face boacăne, deranjează ora, e scos din oră. Îi place să fie în centrul atenției.

Cu unii profesori are așa o prietenie puțin dusă la limita de respect și noi lucrăm la asta. Cântă în oră, atrage atenția colegilor. Chiar la ora doamnei de engleză i-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză, ne-a șocat pe toți. I-am scos televizorul din cameră, am luat etapele pe rând, chestii care se transformă în pedepse, am restricționat telefonul, i le-am luat pe toate”, a povestit Deea Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spune fiul lui Dinu Maxer despre gafa de la școală

Și chiar dacă pare că și-a învățat lecția, Andreas are câteva explicații pentru gestul său.

”Am făcut o prostie și a trebuit să stau acasă (n.r. nu a participat la o emisiune TV), ca și pedeapsă. De obicei mă ia pe mine valul uneori, cum s-ar zice, la alți profesori. La doamna noastră învățătoare sunt înger, cu celelalte sunt…”, a spus la rândul său și Andreas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: