Redactia.ro
Home » Știri » Disperare fără margini pentru un tată. Soția lui este în comă la spital și nu are voie să o vadă: „Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”

Disperare fără margini pentru un tată. Soția lui este în comă la spital și nu are voie să o vadă: „Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”

GALERIE FOTO (2) Maternitatea Giulești

Lacrimi, disperare și neputință la Maternitatea Giulești. Un bărbat încearcă să își vadă soția, care a născut cel de-al treilea copil al lor, dar care a avut complicații la naștere și care a intrat în comă. De atunci, de pe 19 mai, soțul femeii nu a mai putut să o vadă.

Disperare la Maternitatea Giulești

Elena Iliescu, de 35 de ani a mers la Maternitatea Giulești pe 19 mai și de atunci nu a mai ieșit de acolo. Soțul femeii este disperat, pentru că nimeni nu îi spune nimic și nici măcar nu își poate vedea nevasta.

Eu nu mi-am mai văzut soția de pe data de 19 mai, dimineața, când s-a dus să nască. Am fost sunat abia a doua zi, după-masă, să mi se spună că am o fetiță sănătoasă și că e o problemă cu soția. Era în comă. Am întrebat de ce?”, a spus soțul femeii.

La această întrebare, nici medicii și nici managerul spitalului nu au putut răspunde. Acesta din urmă, spune că nu știe ce s-a întâmplat și de ce femeia este în comă.

Dacă eu aș ști ce s-a întâmplat, nu aș fi aici. Habar nu am ce s-a întâmplat. Ar putea să fie orice credeți dumneavoastră. Da, am vorbit cu medicul care a avut-o în grijă. Dar credeți că medicul care a fost acolo știe? Nu știe! Suntem oameni, nu roboți”, a declarat managerul de la Maternitatea Giulești, Ovidiu Moisă.

Disperare pentru tatăl a trei copii

Disperarea tatălui este cu atât mai mare cu cât el este singurul care trebuie să aibă acum grijă de cei doi copii rămași acasă, iar șefii lui nu îl cred că soția lui este în comă, la spital, pentru că nu are niciun fel de act care să dovedească acest lucru.

Eu nu pot să îi dau soțului hârtie că doamna a născut la noi. Nu le putem da oricui. Eu știu că e soțul ei, numai că doamna ar fi trebuit să gireze, printr-o semnătură, că este de acord ca soțul să aibă acces la datele ei. Eu știu că doamna este în comă, dar când a intrat în spital, nu era. Și atunci nu l-a delegat pe dânsul. Asta e. Nu am făcut eu legea asta”, a explicat managerul Moisa.

Adrian Iliescu se teme că soția lui va muri și el va rămâne singur cu cei trei copii.

Îmi este frică! Elena fiind în comă, ne-am pregătit pentru ce e mai rău, dar îmi este frică. Copiii noștri vor rămâne fără mamă. Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”, a mai spus Iliescu.

Încă de pe 19 mai femeia se află în comă, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: