Redactia.ro
Home » Monden » Divorț exploziv în showbiz! Vedeta va rămâne fără casă, după 13 ani de căsnicie. Prezentatoarea TV, în pragul disperării!

Divorț exploziv în showbiz! Vedeta va rămâne fără casă, după 13 ani de căsnicie. Prezentatoarea TV, în pragul disperării!

Cât costă un divorţ la notar în România. Ce avantaje sunt

S-au iubit foarte mult vreme de 13 ani. Din această dragoste a rezultat un copil. Cele două vedete au fost foarte îndrăgostite, dar acum au ajuns la cappt de drum. A rămas respectul.

Vor merge pe drumuri separate, spre surprinderea fanilor vedetei.

Motivul divorţului: „s-a dus în direcții diferite”

Sally Nugent, prezentatoarea TV de la emisiunea BBC’s Breakfast, va divorţa de partenerul ei, omul de afaceri Gavin Hawthorn, 52 de ani. Femeia de 51 fde ani a păstrat despărţirea un secret, dar presa a aflat totul.

Cei doi au împreună un fiu adolescent, iar motivul pentru care au ajuns la concluzia de a finaliza mariajul ar fi aceea că „s-a dus în direcții diferite” potrivit unui prieten din anturajul lor.

N-au găsit remediu pentru dragostea rănită

Apropiaţii cuplului au spus că soţii au încercat să-şi rezolve problemele, dar divorţul a fost iminent, în cele din urmă.

Este foarte trist, dar nu mai sunt împreună. Cred că au încercat să se descurce destul de mult, pentru că nu au vrut să se despartă dacă ar putea ajuta, de dragul fiului lor, dar în mod clar nu au reușit să o facă.

Amândoi au fost foarte păziți cu privire la motivele din spatele despărțirii lor, dar a fost clar de ceva vreme că au fost și acum este evident că nu au reușit să rezolve asta, în ciuda faptului că au încercat de ceva timp”, au spus prietenii celor doi.

Pierde casa de 745.000 lire sterline?

Sally Nugent și fostul ei soț, Gavin Hawthorn, locuiesc într-o vilă de lux din cartierul exclusivist Greater Manchester din nord-vestul Angliei.

Cuplul a cumpărat proprietatea pentru suma fabuloasă de 745.000 de lire sterline în anul 2012. Casa a fost scoasă la vânzare, din nou, în noiembrie anul trecut.

Rămâne de văzut cum vor împărţii averea cei doi foşti soţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: