Redactia.ro
Home » Monden » Divorț-șoc în showbizul românesc! Raluca Pastramă a pus cruce mariajului cu Ibrahim Ibru: ”Ne-am separat”

Divorț-șoc în showbizul românesc! Raluca Pastramă a pus cruce mariajului cu Ibrahim Ibru: ”Ne-am separat”

Raluca Pastramă pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste, iar istoria ei amoroasă tumultuoasă a fost din nou subiectul de discuție în mediul public. După divorțul de acum câțiva ani de celebrul cântăreț Pepe, mulți au sperat că bruneta își va găsi stabilitatea alături de omul de afaceri Ibrahim Ibru. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a rezistat mult și a ajuns și ea la final printr-un divorț dureros.

Prima dată când Raluca Pastramă a atras atenția publicului a fost după mariajul tumultuos cu Pepe. Deși inițial păreau un cuplu fericit, mai ales după ce au devenit părinți, se pare că diferențele dintre ei au dus la separare și apoi la divorț. Cu toate acestea, Raluca nu s-a descurajat și a crezut că a găsit fericirea alături de Ibrahim Ibru, un om de afaceri respectat în București. Dragostea lor a fost atât de puternică încât nu a durat mult până când au hotărât să își unească destinele și să formeze o familie.

Raluca Pastramă a mai bifat un divorț

În ultima vreme, relația lor a început să se deterioreze, culminând cu o decizie dificilă – divorțul. Chiar dacă au împreună o fetiță, Maryam, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au ales să meargă pe drumuri separate. Separarea nu a fost un eveniment brusc, ci mai degrabă s-a conturat treptat în timp. Cei doi trebuie acum doar să finalizeze formalitățile de divorț, confirmând astfel tristul sfârșit al relației lor.

Desigur, divorțul a fost menținut în secret, ca și nunta lor din 2022, care a avut loc într-un cadru restrâns. Cei care îi urmăresc pe rețelele sociale au observat că ceva nu era în regulă cu relația lor. Schimbările au fost evidente, cu Raluca petrecând mai mult timp alături de familia ei, în timp ce Ibrahim se afișa mai ales alături de fiica lor, Maryam. Această tranziție în mediul online a alimentat speculațiile despre problemele din cuplu, care au fost neglijate pentru o perioadă.

Ibrahim Ibru a confirmat divorțul

Cu toate că au negat cu fermitate problemele în relație și au încercat să păstreze aparențele fericite, acum cei doi au ales să iasă la iveală cu adevărul. Ibrahim Ibru a confirmat pentru spynews.ro că el și Raluca Pastramă se află în pragul divorțului și că singurul pas rămas este depunerea actelor necesare.

„Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă.

Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț”, a spus Ibrahim Ibru, conform Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: