Redactia.ro
Home » Monden » Divorțează sau nu Oana Zăvoranu de Alex Ashraf? ”Querida” a spus adevărul

Divorțează sau nu Oana Zăvoranu de Alex Ashraf? ”Querida” a spus adevărul

S-a tot zvonit, în ultima vreme, că Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. În urma acestor speculații, ”Querida” a ieșit în față și a spus adevărul!

Divorțează sau nu Oana Zăvoranu de Alex Ashraf? ”Querida” a spus adevărul

Oana Zăvoranu neagă divorțul de partenerul ei, Alex Ashraf. Asta după ce au fost mai multe zvonuri în acest sens. Pentru a le pune capăt, ”Querida” a postat o fotografie cu iubitul ei, pe Instagram, atașând și o declarație de dragoste:

”❤️😍❤️Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. “Restul” vine și pleacă😈”, este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, scrie Cancan.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, relație presărată cu scântei

Chiar dacă este totul bine între ei, în general, Oana Zăvoranu a precizat în cadrul unui interviu că mai au momente tensionante.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Și Alex Ashraf a confirmat faptul că între ei mai sunt disensiuni, însă, odată cu pandemia totul pare că s-a remediat.

”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus Alex Ashraf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: