Redactia.ro
Home » Știri » Divorțul dintre Meghan Markle și Harry este iminent. Semnele care dau de înțeles că Meghan se pregătește să-i spună adio prințului

Divorțul dintre Meghan Markle și Harry este iminent. Semnele care dau de înțeles că Meghan se pregătește să-i spună adio prințului

meghan markle si printul harry

Un nou moment de cumpănă pare să se profileze pentru Casa Regală a Marii Britanii. Publicațiile titrează că divorțul dintre Meghan Markle și prințul Harry se apropie cu pași repezi și că dragostea dintre cei doi a ajuns la final. Iată detaliile!

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi la un pas de divorț

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în anul 2018 și au devenit părinții a doi copii. În anul 2020, cei doi au decis să se desprindă de Casa Regală a Marii Britanii, iar Harry a renunțat la atribuțiile sale din Marea Britanie. Alături de Meghan Markle și de copiii lor s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii în încercarea de a-și construi o nouă viață. Se pare, însă că lucrurile dintre ei nu sunt numai lapte și miere.

Săptămâna aceasta platforma Radar Online a relatat că Meghan și Harry„își iau o perioadă de timp separat”  în speranța de a-și salva relația. Potrivit unei surse, ei au ajuns la concluzia că „Harry nu se potrivește în lumea plină de glamour a lui Meghan din Tinseltown”, iar pierderea contractului lor de podcast de pe Spotify a reprezentat o nouă lovitură dureroasă, din punct de vedere financiar. „Soții Sussex se află sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață somptuos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și costurile uriașe de securitate”, explică sursa menționată în rândurile de mai sus.

Mai mult decât atât, pe platforma Twitter a început să circule masiv un zvon conform căruia Meghan Markle ar fi depus deja actele de divorț, cerându-i lui Harry fabuloasa sumă de 80 de milioane de dolari, precum și custodia deplină a celor doi copii pe care îi au împreună. Pe de altă parte, Page Six susține că toate speculațiile privind despărțirea dintre Harry și Meghan nu reprezintă nimic mai mult decât niște zvonuri complet nefondate.

Cu toate acestea, Page Six scrie că prințul Harry va călători singur în Europa vara aceasta pentru a filma un documentar marca Netflix, iar Meghan Markle va rămâne la conacul din California pentru a se ocupa de propriile proiecte și de cei doi copii.

Cartea autobiografică a prințului Harry este plină de confesiuni spumoase

La începutul anului, prințul Harry a creat o nouă controversă, odată cu lansarea memoriilor sale. În paginile cărții respective, prințul Harry vorbește fără filtru despre viața la Casa Regală, despre șocul la trăit odată cu pierderea mamei sale, prințesa Diana, dar și despre consumul de droguri și alcool.

În plus, Harry recunoaște că a ucis mai bine de 20 de oameni în Afghanistan și subliniază că întotdeauna s-a simțit mai puțin important și iubit decât fratele mai mare, prințul William.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: