Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul secret al numelui important din showbiz-ul românesc. Ce legătura are familia Măruță

Divorțul secret al numelui important din showbiz-ul românesc. Ce legătura are familia Măruță

GALERIE FOTO (6)

O veste șocantă a lovit showbiz-ul românesc, dezvăluind că unul dintre cuplurile celebre din lumea mondenă s-a destrămat în secret. Paszkany Arpad, fostul patron al CFR Cluj și Anamaria Feher, frumoasa dansatoare cunoscută de toți ca Anna, au decis să își spună adio după șapte ani de căsnicie.

Evenimentul, ținut sub tăcere până acum, a atras atenția presei și a fanilor deopotrivă. Se pare că decizia a fost luată chiar la finalul anului 2023.

Motivele divorțului rămân un mister pentru toți

După ce au trăit împreună aproape un deceniu, cei doi soți au luat decizia de a pune punct mariajului lor. Acest eveniment recent, ținut sub tăcere până acum, a atras atenția presei și a fanilor deopotrivă. Cei doi parteneri de viață au optat pentru o separare discretă, fără a face publice motivele care au dus la această decizie. Chiar dacă motivele nu au fost enunțate de niciunul, în presa locală au apărut deja speculații.

Se crede că motivul care ar fi stat la baza acestei decizii radicale ar fi fost o presupusă aventură a Annei cu un instructor de ski din Elveția. Această informație ar fi fost punctul de rupere al relației lor, ducând la divorțul inevitabil. După ani de poveste de dragoste și de fericire, acest scandal lovește publicul și ridică întrebări despre adevăr. Pe vremea când s-au cunoscut, Paszkany Arpad declara că Anna va fi femeia care-l va completa tot restul vieții.

„Dragostea la 40 de ani are acelaşi gust ca la 20. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am îndrăgostit… 99% consider că am găsit femeia perfectă, femeia potrivită, care îmi luminează viaţa. Succes am avut la toate naţiile şi la toate vârstele. Eu n-am alergat deloc după femei.”, declara el la vremea respectivă.

Legătura neștiută dintre ei și soții Măruță

Un lucru mai puțin cunoscut publicului larg este legătura dintre Paszkany Arpad, Anamaria Feher și Cătălin Măruță și soția lui, Andra. Anna, mai tânără cu 20 de ani decât proaspătul fost soț, era pe vremuri dansatoarea Andrei. Paszkany și frumoasa Anna, s-au căsătorit în 2016. Acestă relație a fost considerată de mulți ca fiind exemplară. Ba chiar mai mult, ei au devenit mai târziu și nașii de botez al primului născut din familia Andrei, David Măruță.

Pe vremea când abia s-au cunoscut, Paszkany ar fi fost urmărit de DIICOT în vederea unor dosare. Asta, dar și iubirea necondiționată pe care i-o purta frumoasei dansatoare cu mult mai tânără, l-au îndreptat direct către Ungaria. Banii nu au fost niciodată o problemă pentru cei doi. Familia lui ar fi fost înregistrată în 2021 ca având o avere de aproximativ 30 de milioane de euro.

Cu toate acestea, zvonurile despre o presupusă aventură a Annei au schimbat complet imaginea despre cuplu, aducându-i în centrul atenției. Fostul patron al CFR Cluj a păstrat un ton optimist cu privire la viitor, menționând că dragostea este la fel de frumoasă la orice vârstă și că el încă crede în femeia potrivită. Cu toate acestea, divorțul rămâne o realitate pentru cei doi, iar viitorul lor personal și profesional este incert în lumina acestor evenimente recente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: