Redactia.ro
Home » Știri » DJ renumit, găsit fără viață într-un cartier de lux din Capitală. Ce au descoperit anchetatorii

DJ renumit, găsit fără viață într-un cartier de lux din Capitală. Ce au descoperit anchetatorii

Un DJ olandez de 60 de ani a fost găsit mort într-un apartament de lux din sectorul 1 al Capitalei, iar circumstanțele suspecte ale decesului au determinat autoritățile să deschidă o anchetă. Polițiștii investighează cazul sub suspiciunea unei morți suspecte, având în vedere contextul în care a fost descoperit trupul neînsuflețit al cetățeanului olandez. Tragedia a fost semnalată de o cunoștință a victimei, care, îngrijorată că nu reușea să ia legătura cu acesta, a alertat poliția.

Unde a fost găsit bărbatul

Bărbatul locuia într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din București și a fost descoperit spânzurat. Cunoștința care a sesizat autoritățile a încercat inițial să-l contacteze telefonic, dar fără succes. În lipsa unui răspuns, aceasta s-a deplasat la locuința bărbatului și, neprimind nicio reacție la ușă, a solicitat intervenția poliției. Polițiștii au intervenit rapid și, după deblocarea ușii apartamentului, au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului. Echipele medicale sosite la fața locului au constatat decesul, iar locuința a fost sigilată pentru a permite desfășurarea investigațiilor.

Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Române, având în vedere suspiciunile legate de o posibilă infracțiune. În ciuda faptului că inițial totul părea a fi un act de suicid, polițiștii nu exclud nici varianta unei crime, având în vedere condițiile în care a fost găsit trupul bărbatului. Un dosar penal a fost deschis pentru moarte suspectă, iar autoritățile încearcă să elucideze toate detaliile legate de acest incident.

DJ-ul olandez era bine cunoscut în cercurile mondene din București, fiind DJ la mai multe cluburi de fițe din Capitală. Stabilit de mai mulți ani în România, acesta era un personaj cunoscut în viața de noapte din oraș. Totuși, surse apropiate susțin că în ultima perioadă bărbatul se confrunta cu probleme financiare, care i-ar fi agravat starea de sănătate mintală. Se pare că acesta încerca de mult timp să recupereze sume mari de bani de la foștii săi angajatori, fără a reuși. Aceste dificultăți financiare ar fi condus la o depresie severă, ce ar fi putut avea legătură cu tragicul său sfârșit.

În urma descoperirii trupului neînsuflețit, autoritățile au decis transportarea cadavrului la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea autopsiei. Rezultatele acestei autopsii sunt așteptate cu interes, deoarece ar putea aduce clarificări esențiale despre cauzele exacte ale decesului și ar putea ajuta la determinarea dacă altcineva a fost implicat în incident. Ancheta este coordonată de procurorii de pe lângă Tribunalul București, care colaborează cu polițiștii pentru a descoperi împrejurările exacte ale acestui eveniment tragic.

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care a detaliat primele acțiuni întreprinse în acest caz

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.30, de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat ar fi blocat într-un imobil din Sectorul 1. Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma deblocării ușii de acces a locuinței respective, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, cetățean străin, fără semne vitale”, a precizat Poliția Capitalei.

Până la finalizarea investigațiilor, polițiștii și procurorii vor analiza toate pistele posibile, încercând să descopere dacă moartea bărbatului a fost un act deliberat sau dacă altcineva este responsabil de acest tragic sfârșit. În timp ce autoritățile continuă ancheta, comunitatea din București este șocată de această întâmplare, iar prietenii și colegii DJ-ului încearcă să găsească răspunsuri pentru acest eveniment nefericit.

Cazul rămâne deschis, iar rezultatele autopsiei vor juca un rol crucial în stabilirea adevărului. Totodată, ancheta poliției este în desfășurare, urmând ca noi detalii să fie făcute publice în perioada următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect