Redactia.ro
Home » Știri » Doamne apără și păzește! Fotografia cu o măicuță în tren a înfuriat internetul

Doamne apără și păzește! Fotografia cu o măicuță în tren a înfuriat internetul

De la noi, oamenii, mai puțin, de la Dumnezeu mai mult! Regulile sunt bune dacă sunt și încălcate. Vorbim despre o maică în tren care a făcut ture-ture în vagon în speranța că totuși un bun samaritean îi va oferi un loc, însă rugile ei în gând pare că au fost în zadar.

Ea s-a tot fâțâit așa, fără mască, probabil crezând că o apără și păzește Ăl' de Sus dacă face gargară cu apă…

Publicată de Florin Ghioca pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Regulile de COVID nu sunt pentru toată lumea

O măicuță nu a mai prins bilet în tren și a făcut mai multe plimbări în vagon în speranța că va găsi totuși un loc sau poate că ar fi dorit să mai facă puțină mișcare, însă fără a-și acoperi nasul și gura, așa cum suntem sfătuiți să ne protejăm pe durata stării de alertă. Un domn tatuat nu a fost deloc impresionat de faptul că o femeie credincioasă nu are un loc în tren și să-i ofere locul, dimpotrivă, a ignorat-o complet.

Cine a greșit mai tare?

În rândul internauților s-au creat două tabere. Cei care au văzut că măicuța a ignorat normele de igienă și cei care l-au considerat nesimțit pe domnul care nu i-a oferit locul femeii.  Până la urmă, chiar dacă măicuța este apropiata Bisericii nu există scuză atunci când se află în rândul oamenilor, însă, la rândul lui și bărbatul putea să dea dovadă de bună creștere. Cert este că și autorul postării a primit critice din partea internauților, nu doar cei doi implicați.

 

CITEȘTE ȘI:

Unde a slujit Arsenie Boca, înainte să ajungă la Mănăstirea Prislop

Arsenie Boca s-a născut pe 29 septembrie 1910 în localitatea Vaţa de Sus (judeţul Hunedoara), într-o familie de ţărani simpli, dar credincioşi. A fost botezat cu numel Zian. 10 ani mai târziu devine absolvent al liceului „Avram Iancu” din Brad. Colegii îl numeau „sfântul”, iar stejarul pe care îl plantează cu colegii la absolvire îi va purta numele, „Gorunul lui Zian”.

După finalizarea liceului, urmează cursurile Institutului Teologic din Sibiu. Profesorii îl remarcă ca pe un student de elită. Ba chiar mai mult, talentele sale de pictor și bun interpret la flaut îî devin cunoscute.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: