Redactia.ro
Home » Știri » Doctoriţă de 43 de ani, găsită inconştientă la marginea Bucureştiului. Femeia nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Doctoriţă de 43 de ani, găsită inconştientă la marginea Bucureştiului. Femeia nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Doctoriţă de 43 de ani, găsită inconştientă la marginea Bucureştiului. Femeia nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

O doctoriță în vârstă de 43 de ani a fost descoperită inconștientă într-o râpă dintr-o pădure în apropierea Bucureștiului, după ce rudele ei au semnalat dispariția sa. Iată detaliile!

Doctoriţă de 43 de ani, găsită inconştientă la marginea Bucureştiului

Descoperirea a avut loc la jumătate de kilometru distanță de mașina ei, care a fost implicată într-un accident. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, anchetatorii au început să cerceteze incidentul, iar doctorița în cauză a declarat la spital că a pierdut controlul volanului în timpul evenimentului rutier, dar că ulterior nu-și mai amintește ce s-a întâmplat.

Femeia nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Această situație a stârnit interesul și preocuparea autorităților, care iau în calcul diverse ipoteze, inclusiv cea conform căreia femeia ar fi putut încerca să-și pună capăt zilelor. Aproape de locul unde a fost găsită doctorița, au fost descoperite mai multe folii de pastile, alimentând speculațiile cu privire la starea sa de sănătate mentală și la circumstanțele evenimentului.

Femeia, care este medic stomatolog, a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile depun eforturi pentru a reconstitui firul evenimentelor și pentru a clarifica situația în care s-a aflat doctorița înainte de a fi găsită inconștientă în pădure.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: