Redactia.ro
Home » Știri » Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate

Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate

Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate

Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate. Doi farmaciști, soț și soție, sunt cercetați penal după ce au folosit o copi de buletin a unei persoane care și-a făcut card de fidelitate la faracia la care lucra bărbatul.

Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate

Potrivit Digi24, doi soți, farmaciști de profesie sunt cercetați după ce au folosit o copie de buletin a unei persoane care și-a făcut card la farmacia la care lucra bărbatul. Cei doi lucrau la puncte de lucru din județul Suceava alea aceleași farmacii. În martie 2015, bărbatul a luat copia de buletin a unei persoane care a venit în farmacie și și-a făcut un card de fidelitate. După un an, în aprilie 2016, farmacistul și soția sa au început să joace online jocuri de noroc, folosind numele și datele din buletinul clientului.

Cei doi soți jucau online jocuri de noroc

Farmacistul s-a dus la sediul firmei de jocuri de noroc, unde a depus 500 de lei și a semnat în fals cu numele de pe buletinul clientului. Soția sa a mers câteva zile mai târziu, să ridice suma câștigată de 2.356 lei, semnând tot cu numele de pe buletin. Ambele hârtii au fost păstrate de firma de jocuri de noroc.

Așadar, cei doi nu au declarat organelor fiscale suma câștigată, astfel că s-au sustras de la plata impozitului pe venitul realizat.

Cei doi sunt cercetați în stare de libertate pentru tentativă de fraudă informatică, evaziune fiscală și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citeste si:Cântărețul What’s Up a fost reclamat de iubită. Cântărețul a fost reținut și dus la Poliție

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: