Redactia.ro
Home » Homepage » Doi părinți au murit în văzul copiilor lor. Merseseră toți la picnic pe malul râului

Doi părinți au murit în văzul copiilor lor. Merseseră toți la picnic pe malul râului

GALERIE FOTO (2) Parinti inecati in raul Timis

Întâmplarea tragică a avut loc duminică, 26 iunie 2022, la râul Timiș. Părinții, care nu aveau mai mult de 40 de ani, se aflau cu copiii, dar și cu alți prieteni la un picnic. Cei mici au văzut cum adulții dispar în ape.

Cum s-a petrecut tragedia părinților înecați în râul Timiș

Soții erau de loc din Tipari, arată surse locale, Lugoj Info, iar copiii lor au 10, respectiv 11 ani. Se pare că primul adult care a intrat în râul Timiș a fost tatăl, un bărbat în vârstă de 39 de ani. N-ar mai fi putut să iasă, așa că soția, de 34 de ani, ar fi intervenit, deși nu ar fi știut să înoate, arată SpyNews. Amândoi ar fi fost trași de curenții apei și așa au dispărut de sub privirile celorlalți.

Soții au murit înecați în râul Timiș în văzul celor doi copii ai lor, scrie aceeași sursă menționată mai sus. Cu toții erau la picnic alături de alți prieteni de familie, cei care au și sunat la 112 și au alertat autoritățile.

Pompieri din Lugoj, Făget, Deta, Sânnicolau, Timișoara, dar și un echipaj de la ISU Arad au luat parte la operațiunea de salvare, cu bărci, sonare și scafandri. De asemenea, și un elicopter a survolat zona, conform Lugoj Info. Scafandrii i-au scos însă fără suflare din râu pe cei doi tineri.

Parinti inecati in raul Timis
Sursa foto: Lugoj Info.ro

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis mesajul: „În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Întreaga comunitate vorbește acum despre tragedie. Primăria Coșteiu, de care ține satul Tipari, ar urma să ofere ajutor pentru cei doi copii rămași orfani, scrie presa locală.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: