Redactia.ro
Home » Știri » Doi părinți au murit salvându-și copiii de la înec: ”Doamne, ce tragedie!”

Doi părinți au murit salvându-și copiii de la înec: ”Doamne, ce tragedie!”

Doi tineri părinți din Brazilia au șocat o țară întreagă! Au murit în timp ce își salvau copiii de la înec. Tragedia a avut loc duminică seara în râul Parnaiba, din Maranhao.

Doi părinți au murit salvându-și copiii de la înec: ”Doamne, ce tragedie!”

Doi părinți din Brazilia au murit înecați, luați fiind de curenții de apă, în timp ce încercau să salveze viața copiilor lor. Au reușit, însă nu și pentru ei. O țară întreagă este șocată acum de ceea ce s-a întâmplat, potrivit Observator.

Toți patru se bucurau de un scăldat, duminică seara, în râul Parnaiba, din Maranhao. La un moment dat, cei doi copii ai lor au fost luați de curenții de apă. S-au zbătut să-i salveze, iar cel care i-a scos la suprafață a fost tatăl, în vârstă de 26 de ani,  Gilmar Soares de Melo. El s-a întors apoi să o salveze și pe soția sa, în vârstă de 30 de ani, Maria Arianna Christina Pereira Costa, dar nu a mai reușit, căci și el a fost înghițit de apele învolburate.

Trupurile celor doi soți au fost găsite abia spre dimineață. Familiile lor au fost chemate la fața locului pentru a le recunoaște înfățișarea. Locuitorii sunt îngroziți de întâmplare. „Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”/ ”E incredibil ce pot face un tată și o mamă pentru copiii lor”, au scris o parte dintre ei pe rețelele de socializare.

Un bărbat din Bistriţa a murit înecat, după ce şi-a salvat fiul de 6 ani

Cazul din Brazilia aduce aminte de un caz similar din România, din anul 2019. Mai exact, un tată din Bistrița Năsăud și-a pierdut viața înecat, după ce și-a salvat fiul din apa adâncă. Totul a avut loc după ce se afla cu familia, câteva rude și cei doi copii ai lui pe un lac. La un moment dat, băiatul său de șase ani a căzut în apa adâncă, iar tatăl a sărit să-l salveze. A reușit, l-a adus la mal, dar când să se întoarcă către barcă, tatăl a fost înghițit de apă. Abia după patru ore de căutări a fost găsit de scafandri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: