Redactia.ro
Home » Știri » Doi părinţi bătrâni din Braşov oferă recompensă doar ca să afle ce a pățit fiica lor, în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi…”

Doi părinţi bătrâni din Braşov oferă recompensă doar ca să afle ce a pățit fiica lor, în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi…”

Doi părinţi bătrâni din Braşov oferă recompensă doar ca să afle ce a pățit fiica lor, în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi...”

O întâmplare înduioșătoare vine din Brașov, acolo unde doi părinți bătrâni încă au întrebări legate de fiica lor, decedată în 1990. Iată despre ce e vorba și ce text au transmis.

Doi părinţi bătrâni din Braşov oferă recompensă doar ca să afle ce a pățit fiica lor, în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi…”

Cei doi părinți provin din Brașov și au 80 de ani. Deși timpul a trecut peste ei, nu își vor uita niciodată fiica, pe care au pierdut-o în 1990 în condiții bizare. Dispărută, inițial, la acel moment, părinții au aflat ulterior că ar fi murit într-un accident, deși nu au văzut niciodată trupul ei fără suflare sau măcar locul unde ar fi fost înmormântată.

Fiica lor avea 18 ani, era elevă a Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”, la Arhitectură, când părinţii ei au văzut-o pentru ultima dată. Era o dimineaţă rece, în ziua de 4 februarie 1990, ora 07.00. Fata a ieșit pe ușa casei și nu s-a mai întors niciodată. Mama Andreei, Maria Măeruşan, a fost cea care a relatat povestea pe Facebook şi a cerut oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci să iasă în faţă. Mai mult, ea și soțul au oferit chiar şi o recompensă.

Ce au scris părinţii bătrâni din Braşov, după ce fiica lor a dispărut subit în urmă cu 32 de ani

„În 4 februarie 1990, ora 7 dimineața, a dispărut de acasă Andreea Măerușan, elevă în clasa 12 la Colegiul Național Meșotă, arhitectură. De abia în 1996 am aflat că ar fi avut un accident de tren la Zam, județul Hunedoara, după cercetări prin presă, TV, Interpol în Germania. Nu avea acte, bani, ci doar o pungă cu un aparat de îndreptat un dințișor și cerceii la ureche. Ni s-au înapoiat toate și două fotografii cu ea la autopsia din Zam parcă toaletate.

A plecat din Brasov în mod sigur cu o mașină, nici un tren nu trecea prin Zam (avem Mersul trenurilor). Probabil a fost violată și ucisă pe drum și abandonată lângă calea ferată paralelă ca să pară un suicid (era virgină).

Ni s-a spus că a fost înmormântată creștinește, dar preotul nu știa nimic, mormântul nu a putut fi găsit nici azi, neavând acte, iar înmormântarea a fost făcută de 4 bolnavi psihic din Spitalul de psihiatrie Zam unde i s-a făcut autopsia, crezând că e o sinucidere, cum fac în Mureș mulți bolnavi.

Rugăm (avem 80 de ani) pe oricine poate să ne spună cu cine și ce a plecat, înainte de a ne duce «dincolo» Oferim orice recompensă cerută, dar vrem să «ne ducem liniștiți». Cineva trebuie să știe și Andreea avea două dorințe: Cinstea și Facultatea de Biologie. Acasă eram o familie fără probleme materiale sau neînțelegeri din 1972, anul ei de naștere”a scris pe Facebook Maria Măerușan, potrivit mytex.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: