Redactia.ro
Home » Știri » Doi părinți din Focșani, ajunși la Urgențe cu bebelușul lor, au fost luați la rost cu înjurături și urlete de o asistentă. Cadrul medical nu e la prima abatere

Doi părinți din Focșani, ajunși la Urgențe cu bebelușul lor, au fost luați la rost cu înjurături și urlete de o asistentă. Cadrul medical nu e la prima abatere

Mămică din Focşani, înjurată de asistenta trezită din somn, după ce a mers la spital cu copilul

Doi părinți din Focșani susțin că au trecut printr-un moment incredibil după ce au ajuns la Urgențe cu bebelușul lor care nu are nici măcar un an. Asistenta, abia trezită din somn, i-ar fi întâmpinat cu înjurături și urlete. Iată ce a povestit tânăra mamă și ce decizie ar putea să ia conducerea spitalului unde e angajată asistenta, care nu e la prima abatere de acest fel.

Doi părinți din Focșani, ajunși la Urgențe cu bebelușul lor, au fost luați la rost cu înjurături și urlete de o asistentă medicală

Tânăra mamă a mers cu soțul ei și cu bebelușul lor de doar 11 luni la Urgențe la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani. Acolo, părinții s-ar fi lovit de o atitudine nepotrivită a asistentei medicale, care părea că abia se trezise din somn și era deranjată de părinții care veniseră „prea devreme” acolo. Mama a fost cea care a relatat întâmplarea pe Facebook.

Buna ziua! Incep prin a va povesti o intamplare si pentru a arata inca o data trista realitate a spitalului Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, Focsani, de care m-am lovit in aceasta dimineata. Ajung la urgente cu fetita mea de 11 luni, la ora 5:20, avand febra 39,3. Ciocanesc discret la usa..nimic.. Ciocanesc o a doua oara, in continuare nimic. Impreuna cu sotul meu, hotaram sa intram. Dintr o data, se deschide o alta usa, de unde iese o “doamna” abia trezita din somn, si evident deranjata de prezenta noastra. Se uita la noi, inchide usa si spune urmatoarele, citez: “Sa mi bag pu**, ii gaseste dracii numai la ora asta sa vina. Fereasca dumnezeu”. Initial am crezut ca nu aud bine, astfel i am raspuns nedumerita : “Poftim?!”, ea raspunzandu mi: “Ce poftim? Va gasiti doar la ora asta sa veniti. (Mentionez ca toate astea tipand).

Tânăra a rămas fără cuvinte în primă fază, dar a ales să riposteze în felul ei.

Va spun sincer ca am ramas socata, nu mi venea sa cred ca se intampla cu adevarat. Bineinteles, nu o sa spun ca noi am tacut din gura si inghit nesimtirea acestei femei, am reactionat, la care ea a inceput sa tipe ca va suna la politie, inca nu ne am lamurit pentru ce anume. Cand am vrut sa plecam dansa a mai spus:” ati venit sa vada doctorul copilul? Treceti dracului sa l vad.” Gardienii, probabil cunoscand situatia, doar se uitau la noi si a fost de ajuns sa intelegem ca nu e ceva neobisnuit. Prin urmare am amenintat o pe dansa ca o voi filma daca nu inceteaza sa urle si a hotarat sa inchida geamul si sa traga draperia. Imi pare foarte rau, pentru ca stiu ca nu suntem singurii care trec prin asa ceva si sunt nevoiti sa accepte asemenea comportamente din partea celor care nu merita nici macar titlul pe care il au. Prin urmare, am plecat acasa, cu un copil de 11 luni, cu temperatura de 39,3. Multumim Spitalului Judetean.



Multe persoane, care au văzut postarea Adelei Savu Adam, au reacționat. „Dacă nici durerea copilului nu a trezit o din somn…vai de mama ei și de munca care o prestează…Blehhh🤮”, a scris cineva într-un comentariu. „Am avut o experienta asemănătoare la Spitalul din Vaslui, când fetita cea mare avea aproximativ 1 an jumătate. Nu făcuse pipi toată ziua, iar noaptea pe la 2 ardea efectiv. Când am ajuns la urgență, doamna asistenta mi-a spus ca sunt nebuna și inconștientă ca am „chinuit și trezit copilul” la 2 noaptea să-l aduc la spital 🙈”, a relatat o altă mamă.

Cum a reacționat conducerea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani

Culmea e că asistenta medicală a mai fost sancţionată disciplinar şi în luna octombrie a anului trecut, a scris Antena3.

„Doamna asistentă a mai fost sancţionată pentru acelaşi motiv, refuz de a aplica tratament. A fost sancţionată anul trecut şi pentru faptul că sunt mai puţin de 12 luni de la această sancţiune se va merge cu propunere de desfacere a contractului de muncă”, a explicat Cristian Bălosu, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului „Sfântul Pantelimon” Focşani, conform sursei menționate mai sus.

Mămică din Focşani, înjurată de asistenta trezită din somn, după ce a mers la spital cu copilul
Foto: spitalvn.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: