Redactia.ro
Home » Știri » Doi pasageri de pe nava de lux Diamond Princess au murit din cauza noului virus

Doi pasageri de pe nava de lux Diamond Princess au murit din cauza noului virus

Doi pasageri de pe nava de lux Diamond Princess au murit din cauza noului virus

Doi pasageri de pe nava de lux Diamond Princess au murit din cauza noului virus. Ministrul sănătății din Japonia a anunțat joi dimineață că doi pasageri de pe nava de croazieră unde sunt și români, au murit din cauza coronavirusului.

Doi pasageri de pe nava de lux Diamond Princess au murit din cauza noului virus

Conform autorităților de sănătate din Japonia, două persoane de pe nava Diamond Princess au murit din cauza coronavirusului. Ambele victime erau trecute de 80 de ani, iar momentan nu au fost dezvăluite identitățile și naționalitatea lor.

Miercuri, pasagerilor de pe nava de lux care se aflau în carantină din data de 4 februarie, li s-au permis să părăsească vasul. Din cei 3.700 de pasageri aflați la bordul navei, au fost depistate 624 de cazuri infectate cu noul virus din China. Printre persoanele depistate cu coronavirus, se numără și doi români.

Doi români au fost depistați cu coronavirus

Potrivit ministerului Afacerilor Externe, un al doilea român care se afla la bordul navei de lux a fost infectat cu coronavirus.

Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetățean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess. Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome”, se arată în comunicatul MAE.

Primul român se află într-o unitate specială și este izolat. Starea lui de sănătate este bună.

Loading...