Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Doi pinguini văduvi îmbrățișați, virali pe internet. Povestea lor emoționantă

Doi pinguini văduvi îmbrățișați, virali pe internet. Povestea lor emoționantă

Povestea pinguinilor vaduvi

Doi pinguini au fost surprinși de un fotograf îmbrățisați și cum privesc luminile și agitația orașului Melbourne, Australia. Mare i-a fost mirarea atunci când a aflat că sunt văduvi și că, de fapt, seara de seară, stau astfel.

Doi pinguini văduvi îmbrățișați, virali pe internet. Povestea lor emoționantă

Doi pinguini au emoționat o mulțime de internauți după ce un fotograf i-a surprins îmbrățișați cum privesc în plină noapte către agitația și luminile orașului Melbourne. Animalele, care sunt, de fapt, o femelă (pinguinul alb) și un mascul (pinguinul din stânga) au rămas văduve din cauză partenerii le-au murit, în aceeași perioadă. Momentul le-a marcat se pare, căci de atunci stau mereu astfel și privesc orașul.

Tobias Baumgaertner, fotograful care a imortalizat cadrul, spune că nu i-a fost ușor să-i pozeze. A stat trei nopți și i-a urmărit pănă să obțină fotografia perfectă. Și iată că a obținut-o, deoarece a fost premiată în cadrul unei competiții, Ocean Photography Awards, și a devenit cea mai bună fotografie a anului 2020.

”Unul dintre voluntarii care se ocupă de această colonie mi-a spus povestea celor doi pinguini şi m-a înduioşat. Pinguinul alb este femela şi celălalt, din stânga, este masculul. Amândoi şi-au pierdut partenerii cam în aceeaşi perioadă. De atunci, cei doi pinguini se întâlnesc în fiecare zi, stau îmbrăţişaţi şi privesc ore în şir luminile şi agitaţia oraşului”, a povestit Tobias Baumgaertner,

De altfel, Tobias Baumgaertner se consideră și norocos pentru că a reușit să-i fotografieze pe cei doi pinguni.

”Cea mai mare provocare a fost lipsa luminii şi concursul impunea să ne folosim doar de lumina naturală. Plus că cei doi pinguini se mişcau tot timpul. A fost dificil dar am fost norocos şi am prins un moment superb”, a susţinut fotograful câştigător, Tobias Baumgaertner.

Doi șoareci, surprinși în timp ce se bat la metrou

Doi șoareci care se bat la un metrou din Londra i-au adus și ei premiul unui fotograf pentru cea mai bună imagine a anului 2019. Poza a fost numită ”Încăierare la metrou.”

Încăierare la metrou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: